Evenimentul ZileiPoliticaUn nou ATAC DUR la adresa premierului CIOLOȘ: „Pentru PREMIERUL tehnocrat românii și ROMÂNIA sunt doar o MARFĂ”

Un nou ATAC DUR la adresa premierului CIOLOȘ: „Pentru PREMIERUL tehnocrat românii și ROMÂNIA sunt doar o MARFĂ”

Un nou ATAC DUR la adresa premierului CIOLOȘ: „Pentru PREMIERUL tehnocrat românii și ROMÂNIA sunt doar o MARFĂ”
Atacurile la adresa Guvernului Cioloș se țin lanț. De data aceasta, premierul Dacian Cioloș este criticat pentru campania de strângere de fonduri pentru achiziționarea operei ”Cumințenia Pământului”, aparținând sculptorului Constantin Brâncuși, atac venit din partea președintelui Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop

"Guvernul Cioloș a stabilit: Brâncuși este al nostru, de la bugetul de stat! Toți românii vor contribui la recuperarea operei „Cumințenia Pământului”. Campania de PR, mai scumpă probabil decât sculptura în sine, a avut un singur scop: să-l transforme pe Dacian Cioloș într-un bun român. Doar că nici campaniile costisitoare și bine meșteșugite nu pot masca evidența. Pentru premierul tehnocrat românii și România sunt doar o marfă. Brâncuși este al nostru, dar Cioloș al cui este? Al „sorosiștilor” Nicușor și Clotilde? Al celor de la Renault, Airbus sau Air France? Cei care-l vor premier și după decembrie 2016 ar trebui să se gândească bine înainte să-i dea țara din nou pe mână.", a declarat şeful PER, Dănuţ Pop, într-un comunicat de presă.

 


Accesează: