"Dansez pentru tine", finală cu trei graţii: Roxana Ionescu, Corina Bud şi Lavinia Pârva

"Dansez pentru tine", finală cu trei graţii: Roxana Ionescu, Corina Bud şi Lavinia Pârva

Mâine, concurenţii de la cunoscutul show al Pro TV-ului, "Dansez pentru tine", dau ultima bătălie.

Finala celui de-al unsprezecelea sezon "Dansez pentru tine" de vineri (ora 20.30 la Pro Tv) se anunţă incendiară şi imprevizibilă.

Roxana Ionescu, Corina Bud şi Lavinia Pârva, trei vedete sexy ale showbizului, românesc promit un spectacol de neuitat şi motivaţie 100%. După provocatorul dans la bară de săptămâna trecută, când mişcările senzuale ale Corinei Bud au ridicat publicul în picioare, iar Roxana a impresionat prin flexibilitate, forţă şi eleganţă, nu putem decât să ne aşteptăm la surprize.

"Mă simt foarte pregătită, sunt mai motivată şi mai încrezătoare decât oricând, am pe ce să mă bazez, partenerul meu Ştefan m-a învăţat mici trucuri de dans sportiv, pentru că dansăm rumba, iar Cocuţa a pus mult suflet în coregrafia de la dans contemporan", a spus Roxana.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Punctul nostru forte a fost însuşi faptul că am fost o echipă în adevăratul sens al cuvântului, încă de la început. Imediat după ce am aflat de cazul lui Edi, eu şi Bogdan i-am şi ne-am promis că vom face totul pentru ca sacrificiile pe care le-a facut Edi, încă de la 12 ani, să nu fie definiţia vieţii lui şi de acum încolo. De două luni, suntem o a doua familie unul pentru celălalt şi, cu siguranţă, ceea ce s-a legat între noi, aici, va rămâne dincolo de acest concurs", a adăugat Corina.

Au scăpat de trei ori din duel

Nu trebuie uitată nici popularitatea perechii Lavinia Pârva şi Decebal care, deşi condamnaţi de către juriu la trei dueluri, au rămas până în finală, fiind susţinuţi de votul publicului.

"Suntem foarte motivaţi şi determinaţi luptând pentru Vlăduţ, care merită mai mult decât oricine pe lumea asta să aibă o viaţă normală şi să nu se mai simtă diferit faţă de ceilalţi copii. Suntem o pereche care dansează din suflet şi cred că acesta este lucrul cel mai important, fiind vorba despre un concurs umanitar", e părerea Laviniei.

Indiferent de câştigătorul decis vineri de sms-urile trimise de telespectatori, nimeni nu va pleca acasă cu mâna goală. Organizatorii anunţă premii de peste 100.000 de euro.

Marele câştigător va primi un cec de 60.000 de euro, ocupantul locului al doilea, de 20.000 de euro, iar cei clasaţi pe locul al treilea vor primi 15.000 de euro. Nu vor lipsi şi alte premii surpriză.

Finaliştii se află în faţa marii confruntări pentru trofeu. Ei vor trebui să-şi demonstreze nu doar talentul, ci şi evoluţia în paşi de dans contemporan în ploaie, primul dans din competiţie şi un dans la alegere, dintre cele incluse în cele şase ediţii de până acum.

CE VOR FETELE

Corina Bud: "Promitem că vom rupe ringul"

Vedetele din finala "Dansez pentru tine" au răspuns la câteva întrebări pentru EVZ.

EVZ: A existat vreun moment în care aţi spus "nu mai pot"? Lavinia: Da, de multe ori, atunci când m-am accidentat fie la coastă, fie la picior sau de fiecare dată când nu-mi ieşeau paşii de dans şi aveam senzaţia că îl încurc chiar şi pe Decebal. Simţeam că nu pot face mai mult pentru Vlăduţ, însă am ajuns la o concluzie: el şi-a dorit ca eu să continuu această competiţie alături de tatăl lui şi am simţit că este îngeraşul nostru păzitor.

Roxana: Nu, niciodată nu am spus "nu mai pot". Din contră, regret foarte mult că se termină acest show. Visul lui Ştefan a devenit şi visul meu, am ajuns în finală şi suntem foarte fericiţi.

Corina: Nu a existat un astfel de moment niciodată, pentru că niciun efort n-a fost prea mare. La început, în primele zile de repeţitii, recunosc că mi-a fost teamă că nu mă voi putea ridica la nivelul lui Edi în ceea ce priveşte dansul şi la nivelul acestui concurs foarte greu pentru un om care nu a mai dansat niciodată. Mi-am dat seama apoi că, deşi în spatele fiecărui pas stau ore de muncă împreună cu Bogdan şi Edi, datorită prezenţei lor şi timpului petrecut cu ei, totul a fost uşor. Edi şi Bogdan sunt oamenii fără de care nu aş fi putut, probabil, să dansez aşa cum am făcut-o şi cum nu mi-aş fi imaginat vreodată. Încă de la început, între noi s-a legat o relaţie în care nu a putut fi niciodată vorba de "nu pot".

Ce surpriză pregătiţi în finală? Lavinia: În fiecare ediţie am pregătit câte o surpriză, însă, de data aceasta, îmi doresc ca surpriza să fie premiul cel mare pentru Vlăduţ, îngeraşul nostru păzitor. Roxana: Pregătim, desigur, însă dacă vă spun, nu mai e surpriză! Corina: Noi am încercat să fim o surpriză plăcută în fiecare emisiune şi sperăm din tot sufletul că am reuşit. Acum, în marea finală, sperăm ca noi să fim cei plăcut surprinşi şi, la finalul emisiunii, să-l vedem pe Edi cu adevărat fericit. În ceea ce priveşte dansul, promitem că vom rupe ringul! CITIŢI ŞI:

  • "Surprize, Surprize" s-a mutat la "Dansez pentru tine"