Evenimentul Zilei > Actualitate > „Dansez pentru tine”, miză grea: vedetele îşi riscă sănătatea!
„Dansez pentru tine”, miză grea: vedetele îşi riscă sănătatea!

„Dansez pentru tine”, miză grea: vedetele îşi riscă sănătatea!

Implanturile mamare ale vedetelor sunt periclitate de probele de la concursul Pro TV

Cel mai nou sezon, al 13-lea, de la "Dansez pentru tine" de la Pro TV, care va începe în această toamnă, ar putea fi unul cu ghinion pentru câteva dintre vedetele pe care le aduce în faţa telespectatorilor. Mai exact, e vorba de unele dintre celebrităţile care participă la competiţie: Nicoleta Luciu şi Bianca Drăguşanu, amândouă având implanturi mamare şi ţinând regimuri alimentare drastice.
Un cunoscut chirurg estetician – care a cerut să îi păstrăm anonimatul având în vedere subiect sensibil des pre implanturile mamare şi a posibilelor efecte adverse generate de efort- a explicat, pentru EVZ, pericolele la care se supun vedet e – le care au implanturi şi vor participa la "Dansez pentru tine".
"Chiar dacă majoritatea medicilor care pun implanturi mamare nu recunosc, este foarte riscant pentru femeile care au asemenea proteze să depună un efort deosebit. Mai exact, din ceea ce ştiu eu, vor avea şi proba de dans la bară, una dintre cele mai solicitante probe cu putinţă pentru zona bustului. Este foarte riscant pentru femeile cu implanturi de silicon să facă aşa ceva, proteza se poate deplasa, iar aspectul fizic al zonei să devină unul dizgraţios. În orice caz, eu nu le-aş recomanda să facă un asemenea efort, riscă foarte mult, iar implanturile s-ar putea strica, lucru care ar necesita o altă operaţie", ne-a spus medicul.
Cu toate acestea, şi Nicoleta şi Bianca sunt decise să participe la competiţie şi vor să impresioneze în concurs. De altfel, Nicoleta recunoaşte că s-a apucat deja de cursuri de dans: "Având în vedere că iau lecţii de dans, nu mai am nevoie de nicio altă pregătire. Dietă nu ţin, mănânc doar foarte sănătos". Bianca susţine şi ea că e obişnuită cu efortul fizic şi că faptul că merge la sală cât de des poate o va ajuta să treacă peste suprasolicitarea din timpul repetiţiilor de la "Dansez pentru tine".
De la "Cârcotaşi" la "Dansez"
Oana Ioniţă (foto), devenită celebră ca "Bebeluşa" de la Cronica Cârcotaşilor este şi ea una dintre vedetele care se vor lupta în ringul viselor de la Pro TV. "Probabil publicul are deja aşteptări mari în ceea ce priveşte profesionalismul meu. Mi-aş dori să nu-i dezamăgesc, dar nu mi-e teamă de asta", spune fosta "Bebeluşă" precizând, în glumă, că se pregăteşte de acest concurs de la vârsta de 4 ani, adică de când a intrat prima oară în sala de balet.
Monica Davidescu se antrenează de zor
"Am început antrenamentele şi întreţinerea corporală unde mă las ghidată de sfatul specialiştilor în exerciţii fizice, combin acest efort cu obişnuita mea alimentaţie fără carne şi grăsimi şi mulţumesc mamei natura că am datele genetice pe care le am şi că pot obţine rezistenţa şi elasticitatea necesară într-un timp oarecum scurt", spune actriţa Monica Davidescu (foto), şi ea concurentă în cel mai nou sezon de la "Dansez pentru tine".
Bianca e mai slabă ca niciodată
Deşi zice că duce un stil de viaţă sănătos, Bianca Drăguşanu (foto) şi-a speriat fanii, recent, după ce a postat o serie de fotografii pe contul ei de Facebook dovedind că e mai slabă ca niciodată. Vedetei nu i se atrage atenţia asupra siluetei pentru prima oară, mai ales că, adeseori, chiar ea se lăuda că mănâncă doar câte un morcov sau un măr pe zi.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: