Evenimentul Zilei > Politica > Daniel Ghiță anunță MIȘCAREA ANULUI ÎN POLITICĂ. Campionul mondial FACE APEL către toate partidele
Daniel Ghiță anunță MIȘCAREA ANULUI ÎN POLITICĂ. Campionul mondial FACE APEL către toate partidele

Daniel Ghiță anunță MIȘCAREA ANULUI ÎN POLITICĂ. Campionul mondial FACE APEL către toate partidele

Daniel Ghiță uimește cu o postare pe facebook intitulată ”Este timpul ca nționaliștii adevărați să se unească!”. Astfel, campionul mondial de kickboxing face apel către partidele naționaliste să se unească într-o singură forță politică și anunță că este gata să se implice personal într-o asemenea mișcare, necesară pentru a scoate România din nepăsare și din umilință.

România are nevoie mai mult ca oricând de naționalism, adică de iubire de țară și de o mișcare prin care să punem România mai presus de alte interese. S-a putut în SUA, se întâmplă în Europa, este de datoria noastră, ca români, să punem România pe primul loc!
Îi chem de aceea pe cei care sunt patrioți și care doresc să lupte pentru țara lor să se unească și să devină o forță, una singură, care să scoată România din nepăsare și din umilință!
Până acum, orgoliile și interesele unora au împiedicat coagularea unei forțe patriotice care să vină cu răspunsurile corecte la dezastrul prin care trece România. Este timpul ca românii adevărați care vor binele acestei țări să se lepede de trădători și să își unească forțele pe baza unui ideal comun. Îmi doresc să lupt pentru țara mea, cred că și voi vă doriți acest lucru, așadar să începem o construcție corectă în care să muncim împreună pentru viitorul națiunii române!”, a scris Daniel Ghiță pe facebook.