Evenimentul Zilei > Politica > Daniel Fenechiu: Înțelegerile județene dintre PSD și PP-DD să se facă doar acolo unde e posibil
Daniel Fenechiu: Înțelegerile județene dintre PSD și PP-DD să se facă doar acolo unde e posibil

Daniel Fenechiu: Înțelegerile județene dintre PSD și PP-DD să se facă doar acolo unde e posibil

Liderul deputaţilor PP-DD, Daniel Fenechiu, a declarat, că parlamentarii PP_DD doresc ca înţelegerile judeţene între PPDD şi PSD să se facă doar acolo unde este posibil.

"În planul înţelegerilor judeţene, noi ne dorim ca acestea să se facă acolo unde sunt posibile colaborările. La Braşov nu există o problemă, nu se puteau face majorităţi PPDD-PSD şi noi nu dorim să fim o anexă la PSD şi nu înţelegem să fim în opoziţie că PSD este în opoziţie", a afirmat Fenechiu, întrebat în legătură cu afirmaţiile lui Liviu Dragnea că nu pot fi acceptate situaţiile precum cea de la Braşov, unde PPDD a făcut majoritate cu PNL, potrivit mediafax.ro.

"La Braşov nu se pot face majorităţi cu PSD. (…) Până ieri nu au avut nicio problemă de acest gen. Până astăzi nu i-aţi auzit pe Liviu Dragnea şi Victor Ponta, nu s-au exprimat că e o problemă dacă în anumite zone se întâmplă anumite lucruri. Sunt alte tipuri de probleme în coaliţie şi se încearcă punerea de presiune pe PPDD, pentru că nu cred că situaţii precum cea de la Braşov ajută PSD", a adăugat el.

Fenechiu a spus că negocierile dintre PPDD şi PSD continuă şi că după finalizare vor fi supuse aprobării conducerii PPDD.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: