Evenimentul Zilei > Politica > Daniel Constantin, DESFIINȚAT! Mesajul care SCOATE la SUPRAFAȚĂ evenimente din trecut. „Cel mai mare ȘPĂGAR”
Daniel Constantin, DESFIINȚAT! Mesajul care SCOATE la SUPRAFAȚĂ evenimente din trecut. „Cel mai mare ȘPĂGAR”

Daniel Constantin, DESFIINȚAT! Mesajul care SCOATE la SUPRAFAȚĂ evenimente din trecut. „Cel mai mare ȘPĂGAR”

Adrian Porumboiu, unul dintre cei mai importanți jucători din agricultură, l-a desfiinat pe co-președintele ALDE, Daniel Constantin.

Fostul patron al echipei de fotbal FCS Vaslui, Adrian Porumboiu a explicat care au fost relațiile cu Daniel Constantin în perioada în care acesta din urmă a fost ministrul Agriculturii.

"Am cunoscut mulți politicieni,o parte dintre ei cu calitate ,alții fără. Dintre toți, cea mai mare canalie e acest Daniel Constantin. Un șpăgar notoriu,care a distrus tot ce putea distruge la Ministerul Agriculturii. Pentru mine e cel care a dispus sancționarea cu 12 milioane euro a unei exploatații agricole pentru abaterea DEOSEBIT de GRAVĂ că 17 vaci nu aveau crotalii și 79 de vitei ( care erau înregistrați in contabilitatea fermei) nu erau înregistrați in SNIA.O eroare umană fără nici o influența financiară,pre judiciul fiind 0 euro și o lei. Și ca răzbunarea escrocului sa fie pe măsura, firma a mai primit un "supliment" de aproximativ 5 milioane de euro după modelul "dacă m-au sancționat 3 ani, e normal sa fie și al 4-lea"! Tot ce a făcut nemernicul de Daniel Constantin a fost sub oblăduirea lui Ponta! Amândoi își permit sa vorbească de capitalul românesc ! Doamne ce râsuri de oameni! Nu pot sa închei pînă nu le transmit celor doi "conjugați" un sincer SICTIR !", a fost mesajul dur lăsat de Adrian Porumboiu pe Facebook.