Evenimentul Zilei > Actualitate > Dani: „«X Factor», cel mai mare reality show de pe planetă”
Dani: „«X Factor», cel mai mare reality show de pe planetă”

Dani: „«X Factor», cel mai mare reality show de pe planetă”

Dani Oţil este gazdă, alături de Răzvan Simion, al celui mai ambiţios proiect al Antenei 1.

De mâine, Antena 1 lansează cea mai importantă şi costisitoare emisiune realizată vreodată la trustul Intact, "X Factor". Programat în fiecare sâmbătă şi duminică, show-ul speră să acapareze audienţa cu ajutorul unui regizor cu experienţă, Sergio Lazarov, producător în Spania al unor emisiuni ca "Spaniolii au talent" şi "X Factor", dar şi al unui juriu format din Paula Seling, Adrian Sîna şi Mihai Morar.
"Pentru mine, «X Factor» este cel mai bun format al momentului şi cel mai provocator show, aşa că este o onoare să lucrez la acest proiect. Încă de la început m-am implicat total, în toate ariile de producţie, de la abordările creative şi până la fluxurile tehnice. «X Factor» este de departe un show ce antrenează o logistică impresionantă, profesionişti demni de admirat; este un show de anvergură care necesită forţă.
De la directorii de lumini şi până la responsabilii post-producţie, am construit o echipă de profesionişti. «X Factor» e editat şi filmat cu tehnică de ultimă oră. Abia aştept lansarea din weekend şi sunt convins că România va aprecia acest spectacol!", a spus Sergio Lazarov pentru EVZ.
Semnătura "X Factor"
Lui i se alătură prezentatorii Răz van şi Dani, matinalii de la "’Neatza". "Am trăit cele mai intense momente de până acum, de când lucrez în televiziune. Nu credeam că ne putem apropia în România cu show-ul de ceea ce vedeam pe DVD-urile din Marea Britanie. Dar, încă din primul oraş, mi-am dat seama că greşesc", a spus Dani.
El a adăugat că fenomenul "X Factor" ar putea fi definit ca "o poveste, un sitcom, un con curs, dar şi cel mai mare reality show de pe planetă". Pentru colegul său, Răzvan, semnătura show-ului ar fi "Drumul tău spre glorie începe aici. Şi, evi – dent, semnul tra diţional «X Factor»".
CIFRE
Un show cu multe zerouri
Cel mai important proiect din acest moment al Antenei 1 beneficiază şi de investiţii pe măsură. La preselecţii s-au băut 8.000 de litri de apă, circa 16.000 sticle. Publicului i s-au oferit 7.500 de batoane de ciocolată. Caravana "X Factor", formată din 15 maşini şi din bicicleta lui Dani, a parcurs prin ţară 6.388 km. Echipa numără 120 de oameni. La preselecţii au fost prezenţi 10.000 de oameni. Orele de audiţii au fost 192.
În urma preselecţiilor din ţară au fost aleşi peste 200 de concurenţi pentru etapa "Tabăra de pregătire". De aici, vor merge mai departe cei mai buni 24 de concurenţi. Următorul nivel se numeşte "Grupele judecătorilor" şi va desemna cei 12 finalişti ai show-ului. Dintre ei se alege câştigătorul, care va primi 200.000 euro.
"Viaţa de cântăreţ în România e una destul de piperată şi sărată. Pentru cele câteva minute de succes pe scenă sunt multe ore de muncă în studio, repetiţii etc. Nimic nu se câştigă uşor, nici măcar succesul pe scenă", a explicat Adi Sîna seriozitatea pregătirii.
<iframe width="560" height="345" src="http://www.youtube.com/embed/8mN7tSVvQdg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: