Evenimentul Zilei > Monden > UPDATE. Dani Oțil, victima unui accident! Prima reacție a vedetei. VIDEO
UPDATE. Dani Oțil, victima unui accident! Prima reacție a vedetei. VIDEO

UPDATE. Dani Oțil, victima unui accident! Prima reacție a vedetei. VIDEO

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la Antena 1 a fost implicată într-un accident rutier ce putea avea grave urmări.

UPDATE – „Deci am venit aici pe murdar, stânga trei, mi-a plecat spatele, am lovit capul acesta de pod şi după aia… Mă, unde-i mașina? Mașinaaaa… Mi-au furat mașina! Maşina este… aici. Noi suntem bine, mă rog, ne-am distrat la vale”, a scris Dani Oțil pe Instagram, după accident.

 

 

View this post on Instagram

 

Ne-a plecat masina… De pe drum Suntem bine. Masina nu prea. #amexageratunpic

A post shared by dani otil (@daniotil) on


Dani Oțil iubește adrenalina și nu și-a ascuns niciodată pasiunea pentru viteză. Tocmai asta i-a adus, însă, și numeroase probleme. Ultima dintre ele i-a testat și norocul, căci putem afirma, fără greșeală, că Dani a văzut moartea cu ochii!

Partener cu Marc Banca într-o echipă care nu ratează cursele automobilistice, Dani Oțil s-a înscris și la Total Transilvania Rally 2019. Pentru neinițiați, vorbim despre un raliu desfășurat pe un traseu nu tocmai ușor, iar asta s-a demonstrat la o curbă abordată nu tocmai perfect de echipajul „500”.

Oțil și Banca au ieșit cu mașina în decor! Accident destul de serios, căci în comunicatul remis presei organizatorii scriu că mașina celor doi a ajuns „între copaci”! Din fericire, starea lui Dani Oțil și a colegului său de echipă este este optimă, cei doi fiind în afara oricărui pericol.

„Primele probe ale celei de-a doua zile de la Total Transilvania Rally 2019 le-au pus reale probleme sportivilor. Mai multe ieşiri în decor s-au produs pe proba specială Beliş 2 (13,35) şi pe proba regină a raliului, Dângău 1 (30,17 km), unele dintre ele fiind urmate de abandonuri. Echipajul cu numărul 500, Dani Oţil / Marc Banca, s-a oprit între copaci pe PS5, iar echipajele Bogdan Năstase / Delia Năstase, cu numărul 81 pe maşină, şi Norman Kreuter / Michaela Kreuter, numărul 52, au avut parte de accidente spectaculoase pe PS6. Şi Bogdan Marişca a avut o uşoară ieşire în decor, pe Dângău”, a informat, printr-un comunicat, Total Transilvania Rally.