Evenimentul Zilei > Monden > Dani Oţil nu ştie ce-i ascunde logodnica! Legătură fierbinte cu un bărbat celebru
Dani Oţil nu ştie ce-i ascunde logodnica! Legătură fierbinte cu un bărbat celebru

Dani Oţil nu ştie ce-i ascunde logodnica! Legătură fierbinte cu un bărbat celebru

Dani Oțil, coprezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan şi Dani”, trebuie să fie în gardă după ce s-a aflat ce reacţie a avut logodnica lui în urma despărţirii de un bărbat cunoscut în România.

Conform starpopular.ro, Gabriela Prisăcariu s-a iubit în trecut cu interpretul de muzică populară Valentin Sanfira.

Totuşi, despărțirea dintre cei doi nu ar fi fost chiar una dintre cele mai amiabile cu putinţă.

Relația dintre cei doi s-a derulat când seducătoarea Gabriela apărea la Antena 1 în show-ul Next Top Model, ea fiind la bază un model apreciat în România.

Povestea lor a durat doar câteva luni, aşa cum a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi.

„Au fost împreună mai multe luni, era dragoste mare între ei. Gabriela îl mai însoțea pe Valentin la spectacole, uneori îi aducea și pachețel cu mâncare la filmări.

După ce s-au despărțit, amândoi și-au șters toate pozele în care apăreau împreună de pe conturile de socializare”, a precizat sursa pentru starpopular.ro.

Valentin a trecut rapid peste

Nici unul, nici altul n-au suferit prea mult după rupură şi se pare că în reacţia lor a fost vorba doar despre celebru orgoliu rănit…

La fel ca Gabriela, Valentin s-a regrupat rapid şi a cucerit o altă frumuseţe. Este vorba despre colega lui de scenă, Codruța Filip.

Cea care este cântăreaţă, dar și consilier la Ministerul Sănătății n-a fost chiar uşor de cucerit.

„Ne-am întâlnit la o emisiune și m-am îndrăgostit pe loc. M-am dus la ea, i-am făcut complimente, s-a uitat la mine și mi-a zis că nu sunt sănătos.

Apoi i-am scris pe Instagram și am ieșit împreună cam după o luna. Mi-a dat cu flit mult timp. Dar am scos-o la shaorma.

Îmi place mult și d-aia mă însor, mi-am cam dorit lucrul asta pentru că am făcut cam toate nebuniile”, a spus Sanfira.

Sanfira, marele crai din showbiz

Codruța și Gabriela n-au fost singurele cuceriri de marcă ale lui Valentin. El a mai avut o relație și cu actuala asistentă a emisiunii Acces direct, Cosmina Adam.

Şi Cosmina a câștigat un concurs de frumusețe în urmă cu zece ani, astfel că gusturile interpretului în materie de femei sunt clare: numai modele.

Gabriela Prisăcariu s-a făcut remarcată în  show-ul „Supermodels by Cătălin Botezatu, iar la începutul lunii ianuarie a confirmat logodna cu Dani Oţil.

Aleasa lui Dani Oţil s-a născut la 22 noiembrie 1992 şi a urmat cursurile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

sursa: starpopular.ro

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: