Evenimentul Zilei > Monden > Dani Mocanu și-a umilit adversarii! Ultima manevră a manelistului i-a înnebunit concurența
Dani Mocanu și-a umilit adversarii! Ultima manevră a manelistului i-a înnebunit concurența

Dani Mocanu și-a umilit adversarii! Ultima manevră a manelistului i-a înnebunit concurența

Dani Mocanu, celebrul cântăreț de manele din România, știe cum să-și facă geloși „dușmanii”. Acesta și-a cumpărat un nou bolid de peste 60000 de euro.

Dani Mocanu este exemplul viu că muzica te poate face rege! Rege pe Youtube, dar și pe șosele. Dani Mocanu și-a achiziționat recent un bolid de toată frumusețea, pentru care a scos din portofel zeci de mii de euro, scrie Cancan.

Negru, elegant și rafinat, Mercedesul cumpărat de Dani Mocanu face furori pe străzi! Dani Mocanu a postat pe contul său de Instagram prima fotografie cu bolidul de lux, iar fanii l-au felicitat imediat pentru noua achiziție.

Lui Dani Mocanu îi place tare mult să trăiască în lux și opulență, așa că manelistul nu ratează nicio ocazie să le dea peste nas cârcotașilor și să le arate că nu-i lipsește nimic: nici femeile, nici banii, nici faima!

Așa că după implantul de păr, manelistul a demonstrat că nu a rămas falit, ci din contră! Își permite să facă ce vrea, când vrea, indiferent care este prețul aroganțelor pe care le face.