Editura Evenimentul si Capital

Dăncilă, în alertă maximă: „Sunt gata să mor în faţa Guvernului” ULTIMATUMUL UNUI POET. News alert

Autor: | | 4 Comentarii | 22310 Vizualizari

Scriitorul și jurnalistul Laurian Stănchescu a trimis o scrisoare deschisă premierului, președintelui și Jandarmeriei, prin care anunță că va protesta din scaunul cu rotile în fața Guvernului, chiar dacă acest lucru îi pune viața în pericol.

Iată mesajul integral al lui Laurian Stănchescu:

„Memorandum trimis Premierului României, Președintelui, Presei și Jandarmeriei Române...!

PROTEST DIN SCAUNUL CU ROTILE ÎN FAȚA GUVERNULUI...!

1 NOIEMBRIE, ORELE 11,00 – 15,00!

Este un protest civic, nicidecum politic, nu atac clădirea Guvernului, sunt paralizat, îmi apăr proiectele înregistrate și oficializate în Parlament, idei dedicate plenitudinii românismului, dar tratate cu dispreț de mediocra și analfabeta clasă parlamentară.

Denunț public asasinarea României, umilirea, înfometarea și zdrobirea în picioare a compatrioților mei din țară cât și a celor alungați în pribegie, distrugerea culturii, a patrimoniului istoric, falsificarea valorilor și a modelelor de țară, înlocuirea Limbii Române cu limbajul preistoric al liliecilor de grotă...!

Voi fi gata să mor în fața Guvernului, am o credință și un cult național de apărat și onorat. Mă însoțește martirul Tricolor pe care am pus chipurile jertfitorilor pentru românism, Mihai Viteazul, Avram Iancu, Mihai Eminescu, Brâncuși, Horea, Cloșca și Crișan...

Mă voi lupta singur cu Guvernul din scaunul cu rotile, nu meritați decență din partea mea, dar sunt membru titular al Uniunii Scriitorilor din România și al Uniunii Ziariștilor Profesioniști, le reprezint cu cinste și onoare.

Sunt autorul proiectelor- Avram Iancu și Brâncuși din Parlament, devenite Decrete Prezidențiale, autorul Marșului Național Avram Iancu.

invoc drepturile postume și obligațiile morale pe care statul român le are față de martirii și mucenicii săi și le încalcă în delir politic, avem o Golgotă românească plină de suferință spirituală și fizică.

Onorarea acestor spirite model prin celebrări și omagieri naționale, sunt în Israel, Japonia, America, Rusia, Franța, China sărbători cu ofrande, la noi clopotele tac, Tricolorul este umilit, numele acestor jertfitori de neam sunt îngropate sub ierburi și neant.

Numele pe care îl port se află pe multe cruci, troițe și monumente funerare dedicate eroilor români, este al strămoșilor mei din familie, ei au pierit de două sute de ani pe câmpuri de luptă pentru gloria și veșnicia românismului, au fost decorați de istorie, de Regii României și de pământul sub care zac aureolați de jertfa lor.

NEWS ALERT! Andreea Balan, a 3-a oara la spital! ACUM e la urgenta! Primele IMAGINI! Ti se RUPE sufletul

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI