Evenimentul ZileiPoliticaDăncilă pune condiții pentru turul doi! Avertisment pentru liderii PSD

Dăncilă pune condiții pentru turul doi! Avertisment pentru liderii PSD

Dăncilă pune condiții pentru turul doi! Avertisment pentru liderii PSD
Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat, marți seară, la TVR 1, că le cere organizațiilor din teritoriu să obțină 50% plus 1 în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale, spunând că în primul tur au fost „probleme de organizare”.

„La CEx s-a cerut ca în organizațiile cu rezultate slabe să se regrupeze, să se organizeze mai bine, să meargă din casă în casă. Scorul este al PSD. Candidatul Dăncilă a fost în fiecare județ aproape, a stat între oameni. Cred că au fost probleme legate de organizare. A fost o diferență foarte mică în Vaslui, am discutat cu domnul Buzatu, știe unde s-a pierdut, vom încerca să recuperăm în turul doi. Fiecare organizație trebuie să obțină 50% plus 1. Atunci vom discuta altfel. Sunt motife diferite de la organizație la organizație”, a declarat Viorica Dăncilă, la TVR 1.

Anna Birchall și Cozmin Gușă au fost excluși marți din PSD, în urma unui vot exprimat în CEx-ul partidului. La ieșirea de la ședință Viorica Dăncilă a declarat:

„În comitetul executiv s-a luat în calcul excluderea Anei Birchall și a lui Cozmin Gușă. Toți colegii au în vedere câștigarea alegerilor și am încredere că vor depune tot efortul. Plâng foarte greu, am plâns după turul II, dar erau lacrimi de bucurie. Domnul Manda m-a alergat și pe coridor ca să mă întorc la Comitetul Executiv. Au fost discuții, fiecare și-a spus punctul de vedere. Domnul Manda a dovedit că e bărbat prin modul în care a gestionat alegerile de la Craiova”.


Accesează: