Dăncilă lămurește cearta cu Manda: „M-a fugărit...A dovedit că e bărbat”

Dăncilă lămurește cearta cu Manda: „M-a fugărit...A dovedit că e bărbat”

Claudiu Manda și Olguța Vasilescu au flancat-o pe Viorica Dăncilă după ședința cu scandal care s-a auzit și din curtea partidului social-democrat. Paradoxal, însă, a lipsit Mihai Fifor.

„Am analizat situația pe județe și strategia pe care o vom aborda pentru a câștiga alegeri pe 24 noiembrie. Fiecare județ trebuie să câștige 50+1 ca să ne atingem obiectivul. Am decis excluderea din PSD a celor care au votat pentru învestirea Guvernului Orban.

În comitetul executiv s-a luat în calcul excluderea Anei Birchall și a lui Cozmin Gușă. Toți colegii au în vedere câștigarea alegerilor și am încredere că vor depune tot efortul. Plâng foarte greu, am plâns după turul II, dar erau lacrimi de bucurie. Domnul Manda m-a alergat și pe coridor ca să mă întorc la Comitetul Executiv. Au fost discuții, fiecare și-a spus punctul de vedere. Domnul Manda a dovedit că e bărbat prin modul în care a gestionat alegerile de la Craiova”, a declarat Dăncilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Sunt exagerări. La Dolj, Viorica Dăncilă a ieșit pe locul I în turul I al prezidențialelor, la Dolj, Viorica Dăncilă va ieși pe locul 1 în turul II. Restul e can-can”, a declarat și Claudiu Manda.

„Nu pot să comentez ce credeți dumneavoastră că ați aflat pe surse. Este exagerat ce a apărut în spațiul public”, a spus acesta.