Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă își atacă fostul coleg de partid. „Cel mai mare dușman al PSD!”
Dăncilă își atacă fostul coleg de partid. „Cel mai mare dușman al PSD!”

Dăncilă își atacă fostul coleg de partid. „Cel mai mare dușman al PSD!”

Fostul premier Viorica Dăncilă a lansat un atac tăios la adresa lui Victor Ponta, care într-o conferință de presă a vorbit despre binele pe care-l dorește pentru PSD.

Dăncilă se declară mișcată de grija pe care liderul Pro România o poartă fostului partid de guvernământ.

„E înduioșător cum Victor Ponta își exprimă constant grija față de PSD și cum susține ideea reformei în partidul nostru. Evident, nu păcălește pe nimeni, fiindcă toți știm cât de mult «iubește» PSD-ul. Atât de mult încât s-a aliat cu Iohannis și Orban pentru a da jos un guvern PSD care a făcut multe lucruri bune pentru români”, scrie Dăncilă pe Facebook.

Pentru fostul președinte al social-democraților, Victor Ponta „s-a dovedit cel mai mare dușman al partidului nostru. Singura competență și preocupare a lui Ponta în ziua de azi e parazitismul politic – de cine se mai agață, pe cine mai amăgește, cui îi mai vinde gogoși”.

Și, în final, Viorica Dăncilă anticipează că „2020 va fi anul dispariției politice a lui Ponta și a partidului său. În fața electoratului de stânga și-a pierdut orice credibilitate, iar electoratul de dreapta nu l-a agreat niciodată”.