”Am vorbit despre situația Guvernului la acest moment și am hotârăt ca săptămâna viitoare să mergem în Parlament. Am subliniat de nenumărate ori că nu ne este teamă, vom merge în Parlamentul României, vom discuta cu partidele politice astfel încât să obținem votul de încredere.

Am văzut că au apărut în spațiul public multe lucruri care nu se pliază pe realitatea existentă, lucruri referitoare la această prezență în Parlamentul României vreau să subliniez faptul că ne dorim să avem votul de încredere al Parlamentului dar în cazul în care nu obținem votul de încredere, Guvernul nu cade”, a declarat Viorica Dăncilă.

Premierul a mai cerut europarlamentarilor români să o susțină pe Rovana Plumb în Comisia Europeană, adăugând că atacuri împotriva acesteia ar aduce deservicii României.

„Am discutat despre desemnarea Rovanei Plumb ca și comisar european și legat de acest aspect solicit tutuor membrilor Partidului European, indiferent de culoarea politică, să susțină această candidatură pentru că este în interesul României. Și dacă am văzut membri ai Parlamentului European care s-au poziționat împotriva propriei țări, cred că mesajul de unitate trebuie să fie cel care trebuie avut în vedere în perioada următoare, având în prim-plan imaginea României și modul cum ar fi perceput un deputat european român atunci când ar vota sau ar veni cu atacuri împotriva candidatului nostru la Comisia Europeană.”, a mai declarat Viorica Dăncilă.

Știre în curs de actualizare