Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă „dă din casă” pentru o publicație de peste Ocean. Premierul are planuri mari pentru a curăța PSD
Dăncilă „dă din casă” pentru o publicație de peste Ocean. Premierul are planuri mari pentru a curăța PSD

Dăncilă „dă din casă” pentru o publicație de peste Ocean. Premierul are planuri mari pentru a curăța PSD

Premierul Viorica Dăncilă a acordat un interviu publicației economice Bloomberg în care a vorbit despre ultimele schimbări ce au loc în PSD.

Prim Ministrul României, Viorica Dăncilă, a acordat un interviu publicații economice Bloomberg. Premierul a subliniat nevoia unui program politic național construit pe valori europene, precum și deschiderea sa pentru un dialog constructiv cu lidership-ul de la Bruxelles. În ceea ce privește programul de guvernare și politicile publice, Viorica Dăncilă a declarat că PSD trebuie să se conecteze și mai mult la filonul social-democrat.

„Sunt pentru o abordare diferită, pro-europeană și dedicată valorilor Uniunii Europene”, a spus premierul.

Pe de altă parte, începând cu anul 2016, moment în care PSD a venit la guvernare, România nu a mai respectat prevederile legii responsabilității fiscale, iar inflația a atins cifre alarmante, a declarat, vineri, Isabel Grilo, șef de unitate la Direcția Generală pentru Afaceri Economice și Financiare din Comisia Europeană.

De asemenea, reprezentanta Comisiei Europene este îngrijorată de necolectarea impozitelor și conformarea fiscală din România.