Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă, avertisment pentru Ciolacu și Firea. Ce speranțe are liderul PSD
Dăncilă, avertisment pentru Ciolacu și Firea. Ce speranțe are liderul PSD

Dăncilă, avertisment pentru Ciolacu și Firea. Ce speranțe are liderul PSD

Viorica Dăncilă a transmis primul mesaj către social-democrați după întâlnirea pe care Ciolacu a organizat-o în biroul său.

Președintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat vineri, că știa de întrevederea unor lideri social-democrați în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Dăncilă și-a transmis îngrijorarea printr-un mesaj îndreptat către social-democrați. ”Sper că nu va avea loc o nouă mișcare pucistă”, s-a rezumat să spună președintele PSD.

Citește: Dăncilă s-a decis: SE ÎNCHIDE la PALAT! Prima decizie luată de premierul demis

”Am avut ședință de guvern. Mi s-a spus de această reuniune, de întâlnirea colegilor, dar am avut ședință de guvern și nu am putut să particip”, a spus Viorica Dăncilă, motivând faptul că nu a participat la ședința unor lideri social-democrați care a avut loc în biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

”Noi am mai avut puciști în partid. Acest lucru trebuie discutat în partid, avem un statut care trebuie respectat. Nu le face cinste celor care lucrează în spate. Eu sper să nu fie o nouă mișcare pucistă, că nu-și va găsi locul în electoratul PSD”, a fost declarația completă a Vioricăi Dăncilă.

La întâlnirea care a avut loc în biroul lui Marcel Ciolacu, din Camera Deputaților, au participat membrii importanți ai PSD, printre care Gabriela Firea, Marcel Ciolacu, Florin Iordache, Olguța Vasilescu, Paul Stănescu, precum și 25 de lideri de filiale județene ale PSD.

Întâlnirea vine înainte de CEx al PSD care va avea loc, vineri, la ora 18.30.