Evenimentul Zilei > Politica > Dăncilă bate cu pumnul în masă. Oficiali, vizați de avertismentul premierului: „Dacă își vor permite, nu îi voi ierta!”
Dăncilă bate cu pumnul în masă. Oficiali, vizați de avertismentul premierului: „Dacă își vor permite, nu îi voi ierta!”

Dăncilă bate cu pumnul în masă. Oficiali, vizați de avertismentul premierului: „Dacă își vor permite, nu îi voi ierta!”

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că nu mai este dispus să tolereze întârzieri ale proiectelor de infrastructură, fapt pentru care se va ocupa personal de monitorizarea acestora.

Viorica Dăncilă a anunţat, duminică, la Antena 3, că săptămâna care urmează se va înfiinţa un departament, în subordinea premierului, care se va ocupa cu monitorizarea investiţiilor. Ea a mai anunţat că va discuta cu ministrul Transporturilor despre promisiunea făcută la Congres, că vor construi o autostradă cap-coadă. 

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat că luni va avea o întâlnire cu conducerea aleasă, la Congres, în calitate de preşedinte ales al partidului, pentru a se pune la punct agenda pentru perioada următoare. 

„Trebuie să vedem unde am greşut, şi să nu mai repetăm aceste greşeli, trebuie să mergem noi la oameni, nu să vină ei la noi, să mergem să discutrăm cu cetăţenii, nu numai de sus în jos”, a afirmat premierul. 

De asemenea, şefa Executivului a mai anunţat că săptămâna aceasta, se va înfiinţa departamentul de infrastructură, aflat în subordinea premierului, care va urmări 10 proiecte importante, iar pentru fiecare va fi desemnată o persoană desemnată. 

„Din departament vor face parte specialişti, care vor urmări, în funcţie de investiţie, sănătate, spital, infrastructură, şi săptămânal va monitoriza cum funcţionează lucrurile”, a mai spus ea. „Am spus la Congres că vrem să facem o autostradă cap-coadă. Mâine, voi avea o întâlnire cu ministrul Transporturlor, şi de acest lucru premierul va urmări cum merg lucrurile. Voi fi neiertătoare cu cei care îşi vor permite să întîrzie lucrările”, a mai anunţat Dăncilă. 

În urma Congresului, PSD va fi condus în perioada următoare de Viorica Dăncilă-președinte, Eugen Teodorovici-președinte executiv și Mihai Fifor-secretar general. Toți au câștigat detașat față de cel de-al doilea clasat. Susținătorii Vioricăi Dăncilă sunt bucuroși, dar nu se așteptau la acest rezultat. După discuțiile avute, după promisiuni, ei credeau că aceasta va pierde doar 800 din voturile delegaților la Congres.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.