Ionel Dancă a scos în evidență carențele celor de la PSD, remarcând faptul că social-democrații „au probleme mari cu cititul.

„Vedeți că nu știți să citiți, vedeți că la PSD aveți probleme cu cititul” i-a spus Ionel Dancă fostului ministru Radu Oprea.

„Când ne-am angajat răspunderea pe buget, ne-am angajat răspunderea și pe modificările la OUG 114. Sunt cuprinse în legea bugetului de stat”, a mai spus acesta.

„Ah, deci sunt cuprinse”, a remarcat Oprea.

„Modificările, modificările, modificările, dar nu știu să citească de la PSD, au ei o problemă cu cititul”, a subliniat acesta în timpul dialogului aprins, conform DCNews.

La revolta lui Radu Oprea față de jignirile aduse, jurnalistul Cosmin Prelipceanu l-a atenționat pe social-democrat: „Fără bruiaj! Știm cu toții că nu vă suportați, că sunteți adversari. Am vrea să știm că vă respectați și că e o dezbatere din care chiar vrem să înțelegem ceva, nu că știți să bruiați. Vă rog!”, a intervenit în discuție jurnalistul Cosmin Prelipceanu, pe un ton ridicat.

Dancă a mai spus că economia și românii sunt deranjați că „prin abrogarea măsurilor de la 114, din nou, pilonul II de pensii este în pericol, din nou, apare taxa pe energie, vor crește iar prețurile la energie electrică și la utilități, din nou, apare taxa pe active bancare, ceea ce aduce o instabilitate în sistemul bancar și poate să aducă retrogradarea României din punct de vedere al ratingului de țară”.