Evenimentul Zilei > Actualitate > Dana Rogoz ţipă după ajutor
Dana Rogoz ţipă după ajutor

Dana Rogoz ţipă după ajutor

Vedeta povesteşte că duce dorul teatrului, chiar dacă are două emisiuni şi un blog hiperactiv.

Dana Rogoz se laudă cu faptul că în emisiunea ei, "De suflet", de la Pro Tv Internaţional, vin întotdeauna români de succes, care fac performanţă în domenii diferite (sport, medicină, invenţii, muzică, actorie etc) şi care sunt recunoscuţi în toată lumea pentru asta, dar care de multe ori nu îşi găsesc locul în alte emisiuni. Vedeta a vorbit pentru EVZ despre noua ei emisiune.
EVZ: Ştiu că te vom vedea într-un nou proiect la Pro TV. Cum te-ai implicat în el?
Dana Rogoz:
În fiecare sâmbătă dimineaţa, după emisiunea "Ce se întâmplă doctore?" va urma "Lecţia de prim ajutor", în care Dragoş Bucurenci şi cu mine le vom arăta telespectatorilor care sunt măsurile corecte de prim ajutor care pot fi luate, atunci când vrem să ajutăm o persoană necunoscută, un prieten sau chiar un membru al familiei aflat în suferinţă. În fiecare ediţie vom fi asistaţi de un echipaj SMURD care ne va asigura că manevrele de prim ajutor vor fi cât se poate de corect efectuate.
Ai avut ocazia să pui în practică măsurile de prim-ajutor?
De curând, chiar imediat după filmările pentru "Lecţia de prim ajutor", s-a întâmplat să fie un accident de maşină fix în faţa casei mele, aşa că eu am ajuns prima la faţa locului.
Am acordat primul ajutor, lângă mine au venit repede şi alţi oameni să ajute, şi norocul a fost să nu fie un accident cu urmări grave. Mi-a plăcut în schimb că oamenii din jurul meu au reacţionat foarte, foarte bine, ca la carte, iar împreună am făcut un bine persoanelor implicate.
Sunt convinsă că orice om ar da o mână de ajutor dacă ar ajunge primul, să spunem, la locul unui accident auto. Extrem de important e să ştim cum să acordăm corect primul ajutor, cât să nu facem mai mult rău, având intenţii cât se poate de lăudabile.
Iar "Lecţia de prim ajutor" este poate cea mai importantă lecţie de viaţă, pentru că ea te învaţă cum poţi ajuta pe cineva drag ţie aflat în suferinţă sau chiar salva viaţa unui membru al familiei.
Ai fost prezentă la evenimentul de lansare a Calendarului Campari 2012, iar ziarele au scris că ai eclipsat-o pe Milla Jovovich. Cine semna ţinuta purtată de tine?
În primul rând este o exagerare. Milla Jovovich este absolut superbă, nu îmi puteam lua ochii de la ea. Mă bucur în schimb că foarte multă lume a apreciat alegerea mea. Am purtat o rochie PNK, o brăţară Christian Lacroix, o geantă Ferragamo şi platforme Christian Dior.
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/TLhX6HwARMk" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Eşti pasionată de modă?
Sunt pasionată, îmi place să fiu mereu informată, să colind zilnic site-uri şi bloguri de fashion, apoi să mă întorc pe blogul meu şi să le împărtăşesc cititorilor ce îmi place mie mai mult şi cum văd eu lucurile.
Nu mă declar nicidecum expertă în domeniu, iar asta se simte în tonul cu care comunic cu cei care mi-au devenit cititori fideli. Eu sunt o bloggeriţă de fashion, ca alte fete la noi şi ca muuuulte alte fete din străinătate, care au această pasiune nebună pentru fashion.
Nu consider că am exagerat de multe haine, asta mai ales pentru că din când în când îmi chem prietenele, colegele de facultate şi le dau cu tot dragul ce nu mai port sau simt că nu mă mai reprezintă. Iar legat de designeri…. lista e lungă, e ca şi cum m-ai întreba care e filmul sau cartea preferată. Doar că eu cred că poţi să te îmbraci cu stil fără să faci credit la bancă…
Iar pe blogul meu cititorii văd că de multe ori ţinutele mele sunt formate din haine de la H&M, PNK, Zara, Topshop, Asos – branduri de masă. E mai uşor să ai un buget nelimitat, să deschizi un site ca neta-porter.com şi să-ţi cumperi de acolo tot outfitul propus, dar e total neinteresant! Unde mai e creativitatea, unde mai e plăcerea? Iar pentru mine este o plăcere să experimentez, să mă joc, nu e nicio tragedie dacă greşeşti aici – spre deosebire de ce vorbeam mai înainte, unde nu ai voie să greşeşti. În schimb, moda e distracţie
Ce noi proiecte ai?
Deocamdată sunt foarte ocupată cu emisiunea "De Suflet" de la Pro TV International, acum începe şi "Lecţia de prim ajutor" de la Pro TV, sunt foarte activă pe blogul meu, dar vreau să-mi găsesc timp să joc într-un spectacol de teatru, cu foştii colegi de facultate.
Ştiu că ai sărbătorit şapte ani de relaţie alături de iubitul tău, regizorul Radu Dragomir. Vă gândiţi să întemeiaţi o familie?
Este o relaţie perfectă, minunată. Nu-mi doresc nimic mai mult acum, pentru că sunt foarte fericită şi liniştită.
"Pe blogul meu cititorii văd că de multe ori ţinutele mele sunt formate din haine de la H&M, PNK, Zara, Topshop, Asos – branduri de masă.”
DANA ROGOZ, vedetă