Dana, bomba sexy

Dana, bomba sexy

Departe de imaginea de Abramburica, Dana Rogoz este "bombă sexy" în "Îngeraşii", serial care se va difuza din toamnă la Acasă.

Dana o lasă în urmă şi pe Mimi Curcă din serialul „La Bloc“ şi adaugă un nou personaj colecţiei personale, odată cu filmările care au demarat pentru „Îngeraşii“, o comedie romantică ce va fi difuzată din toamnă la Acasă TV. De data aceasta, o interpretează pe Ingrid, o tânără mondenă, fără prejudecăţi, mereu în căutare de aventuri, iar colegi de platouri îi vor fi Adela Popescu şi Ioan Isaiu.

În pielea unei aventuriere

„Este ceva cu totul nou pentru mine, căci întotdeauna am jucat rolul de fată cuminte şi echilibrată, iar Ingrid este o tipă care îşi urmăreşte interesul, este foarte aventuroasă şi pătimaşă. În acest sens, este foarte diferită şi de personajele pe care le-am interpretat până acum, dar şi de mine. Amândurora ne place însă foarte mult să vorbim şi avem multă energie“, spune Dana despre rol. Noua postură nu o exclude pe cea de prezentatoare a emisiunii „De suflet“, pe care vedeta o prezintă în continuare la Pro TV Internaţional.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deocamdată, poveştile pentru şi cu românii din diaspora şi-au luat o vacanţă până în septembrie, interval de timp care îi permite Danei să se dedice exclusiv platourilor de filmare de la „Îngeraşii“.

Apetisanta Abramburica

Imaginea de „bombă sexy“, după cum ne informează Acasă în legătură cu personajul Ingrid, a fost prefigurată de pictorialul incendiar realizat de Dana pentru revista „Maxim“. O apariţie surprinzător de senzuală şi apetisantă care a venit în contradicţie cu ce ştiam până atunci despre veşnic premianta Abramburica.

„În acele poze am arătat doar că am crescut. Oricum, Abramburica şi pozele acelea fac amândouă parte din identitatea mea. Nu se neagă reciproc. Nu m-am considerat niciodată o «bombă sexy», nu mă pot vedea aşa şi nici nu vreau să fiu privită astfel. Mai degrabă mă consider sexy prin atitudine, nu prin aspect“, spune Dana despre ea însăşi.

În noul serial de la Acasă nu vor exista scene care să trimită indirect copiii în camera cealaltă, tocmai pentru că e vorba „de o comedie romantică, pentru toată familia“, adaugă ea.

La discuţii cu sora lui Penelope Cruz

Pe lângă apariţiile la TV, Dana şi-a mai asumat un rol inedit, acela de „vânătoare de cool“ în munţii Carpaţi. Intervievează personalităţi din lumea modei pentru revista „The One“, dar nu se consideră ziarist.

„Eu nu sunt un jurnalist, însă mi-a plăcut dintotdeauna activitatea de documentare, iar acum o fac pentru articolele mele. Iau interviuri oamenilor din lumea modei. Am dat multe interviuri şi contactul cu jurnaliştii m-a ajutat să îmi formez modul de a gândi întrebările pe care le adresez la rândul meu. Ştiu ce întrebări să pun, la fel cum ştiu la ce întrebări să mă aştept“.

Cea mai importantă victorie a ei în materie de interviuri a fost întrevederea cu sora Penelopei Cruz, în timpul unui festival de modă de peste hotare. „Monica Cruz m-a impresionat cel mai mult prin naturaleţea ei şi prin faptul că ştie să se facă plăcută de toţi cei care o înconjoară. Din lumea modei autohtone, am avut o surpriză plăcută cu Răzvan Ciobanu, este foarte prietenos“, spune Dana, care, în ciuda faptului că se amestecă printre creatorii modei, nu a devenit o victimă a acesteia.

DUPĂ PATRU ANI DE RELAŢIE

„Am simţit fluturi în stomac“

Dana spune că după patru ani de relaţie încă o mai cuprinde ameţeala când îşi vede iubitul, Radu Dragomir, regizorul şi scenaristul serialului „La Bloc“. „Sunt îndrăgostită de iubitul meu, după o relaţie foarte frumoasă de peste patru ani. Chiar azi mă gândeam la acest lucru când mergeam spre Buftea, la filmări, şi el a trecut cu motocicleta pe lângă maşina în care eram. Atunci am avut fiorul acela pe care îl ai la începutul unei relaţii, am simţit fluturaşi în stomac. Este minunat că încă simţim astfel şi sper să nu se schimbe nimic!“, spune Dana.

INTERVIU RAPID Dana Rogoz nu suportă filmele cu arte marţiale

EVZ TV: Ce se întâmplă cu emisiunea pe Pro TV Internaţional în acest moment? Vei mai avea timp să o pregăteşti dacă eşti ocupată cu filmările? Dana Rogoz: Va reîncepe din toamnă, deocamdată a intrat în vacanţă. Eu făceam mereu cel puţin două lucruri în paralel, iar acum mă bazez pe faptul că am terminat facultatea şi o să meargă mai uşor cu cele două proiecte.

Cât durează filmările, zilnic, pentru „Îngeraşii“? Uneori programul este de la 9 dimineaţa până la 11 seara, dar nu în fiecare zi este la fel. Eu, oricum, vin mereu mai devreme şi plec mai târziu, căci îmi este foarte drag să fiu acolo.

Te uiţi la televizor, ce emisiuni urmăreşti? Mă uit foarte rar la televizor, dar sunt fan al emisiunii „Apropo TV“, prezentată de Andi Moisescu.

La ce nu ai putea să te uiţi mai mult de o secundă-două, cât durează trecerea pe alt post? La filmele cu arte marţiale. Titulatura de „bombă sexy“ atrage după sine şi scene fierbinţi în serial? Ai probleme cu a filma astfel de scene? Până acum nu au fost. Şi, având în vedere că este vorba despre o comedie romantică, pentru toată familia, nu cred că vor fi scene „prea“ fierbinţi.