Dan Voiculescu a fost adus la sediul DNA direct de la penitenciarul Radova, acolo unde este încarcerat. Se pare că el s-a prezentat la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a da mai multe declaraţii legate de cărţile scrise de acesta în spatele gratiilor. De cât timp este după gratii, fostul om de afaceri a scris un număr de 10 cărţi.

La începutul anului, acesta declara pe blogul propriu că a scris cele 10 cărţi, iar mai multe dintre ele au fost făcute concomitent. El a mai precizat că nu se va opri aici, ci va continua.

Reamintim că Dan Voiculescu se află închis la Penitenciarul Rahova din august 2014, el având de executat 10 ani de închisoare.

Pentru cărţile scrise după gratii, potrivit legii care a fost în vigoare până la sfârşitul anului trecut, Dan voiculescu ar fi primit 10 luni de libertate, timp scăzut din sentinţa maximă la care este condamnat. Aşadar, câte 30 de zile pentru fiecare operă scrisă.

Un alt personaj cunoscut care a fost interogat de către DNA în legătură cu cărţile scrise este Gigi Becali. El a fost anchetat ca martor pe data de 8 iunie, la sediul DNA. (Mai multe detalii puteţi citi AICI)

Te-ar putea interesa și: