"Din 2009 s-a spus despre prezenţa lui la Grivco de o mie de ori. Dar unde i s-a propus să fie premier? Domnul Iohannis nici nu nimerea clădirea Parlamentului dacă nu venea la Grivco întâi. Ce s-a întâmplat acolo a fost un lucru bun, ce a făcut Băsescu a fost nelegal. A refuzat numirea premierului şi a păstrat un Guvern în care fiecare ministru avea câte trei portofolii. Dacă domnul Iohannis a intrat la Vila Lac 3 să meargă la americani, este dacă a sărit gardul la americani. Lansez următoarea provocare, să ne spună dacă a sărit gardul!  (…) Domnul Iohannis minte ca un copil de grădiniţă. Cred că a intrat pe poartă la Băsescu şi s-a dus să vorbească cu el. Nu e un lucru culpabil să stai de vorbă cu Băsescu dacă îţi asumi asta. Udrea se visează urmaşă, e o femeie care e mai bărbat ca Iohannis. Legătura dintre Iohannis şi Băsescu este o legătură ascunsă, dar pe care nu o ascunde decât Iohannis", a declarat Șova.

Întrebat dacă Iohannis a fost sau nu la Grivco, Șova a răspuns: "A fost. Să ne spună unde a fost, poate era la Athenee Palace, mânca îngheţată. Vă puteţi imagina că se poate desemna un candidat de premier în lipsă? Măcar prezent să fie. Poate nu vrea".

Pe de altă parte, întrebat despre discuțiile pe care pesediștii le-au avut în week-end în Tulcea, în special despre conflictul Mazăre-Ponta, Șova a spus că a citit pe un site despre conținutul dialogului dintre cei doi.

"Dialogul între Ponta şi Mazăre nu a fost un dialog, a fost o precizare de poziţie a lui Mazăre, care a întrebat care este stadiul la Ministerul Transporturilor în legătură cu acţiunile de la Portul Constanţa. A fost mulţumit domnul Mazăre de răspuns? Nu a vociferat niciodată. Dânsul a reiterat care este interesul autorităţii locale pentru a avea o participare mai mare decât 13% cât au acum", a spus Șova.