Dan Negru, de Cartea Recordurilor

Dan Negru, de Cartea Recordurilor

Vedeta Antenei 1 va fi prezentatorul a cinci emisiuni în două ţări şi gazdă pentru douăsprezece Revelioane consecutive, un record mondial absolut.

Dan Negru e hotărât să doboare record după record. După ce a început, de câteva săptămâni, înregistrările la Chişinău, unde va fi gazdă a Revelionului din acest an, vedeta Antenei 1 filmează, de ieri, şi pentru mega-Revelionul televiziunii din Băneasa.

După o noapte dintre ani prezentată la TVR şi zece, în zece ani, la Antena 1, vedeta a prezentat unsprezece Revelioane consecutive, chiar douăsprezece dacă se adaugă şi cel de la Chişinău.

Performanţa lui a depăşit recordul deţinut până acum de un prezentator TV din Venezuela, care are la activ doar nouă. Surprizele nu se opresc aici. Dacă, în vară, vedeta se mira că "este singurul moderator care are două formate în România, «Te pui cu blondele» şi «Plasa de stele», şi două în altă ţară, Moldova", din primăvară el îşi va adăuga încă un format în palmares, urmând să fie gazda unei noi emisiuni la Antena 1, difuzată în prime time. Astfel, Negru reuşeşte performaţa de a fi, concomitent, prezentatorul a cinci emisiuni în două ţări.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Sunt plătit să-mi urmez pasiunea"

EVZ: Ce surprize pregăteşti pentru Revelionului de la Antena 1? Dan Negru: Revelioanele sunt un soi de finală de Champions League în televiziune şi mă bucur nespus că am jucat finala asta în ultimii 10 ani, ba chiar mă bucur că am reuşit să ridicăm de fiecare dată cupa. O să încercăm să-i surprindem şi anul ăsta pe cei care vor alege televizorul drept companion de Revelion. Lucrăm din august la producţia asta şi, sincer, încă nu am terminat-o.

Eşti la cel de-al unsprezecelea Revelion consecutiv prezentat (cel de-al 12-lea cu cel de la Chişinău). Va fi înregistrată performanţa ta în Cartea Recordurilor? Sincer, nu mă pasionează clasamente, premii, medalii, ba chiar evit să mă duc să le ridic dacă se întâmplă să le primesc. Fireşte, mă măguleşte performanţa şi cred că Revelioanele noastre au devenit unul dintre cele mai puternice branduri din zona divertismentului TV.

Cât despre muncă, sunt unul dintre norocoşii care-şi urmează pasiunea, hobby-ul pe bani. Sunt plătit să-mi urmez pasiunea, televizunea.

Unde simţi magia Crăciunului mai aproape de suflet: la Bucureşti sau la Timişoara? Oriunde sunt ai mei, Codruţa, Dara, fetiţa mea, părinţii, rudele. Când ai tăi sunt în preajmă, prea puţin mai contează locul.

Aţi trimis scrisorile pentru Moş Crăciun? Cine s-a gândit la mai multe cadouri, tu sau soţia ta? De acum, noi ne-am plasat pe locul doi, Moşul o să fie prea ocupat cu Dara, la ea se va răsturna sacul cu cadouri. Cel mai frumos cadou al nostru va fi bucuria ei.

Ce cadou aţi pregătit pentru Dara? Avem o lista întreagă, completată şi de rudele din Timişoara. Codruţa le-a pregătit deja cu atenţie şi e o regulă a casei să le ţinem ascunse până în seara de Ajun.

Ce ritualuri aveţi pentru Sărbători? Suntem mari iubitori de şeminee, şi focul nu lipseşte în niciun an. Şi obligatoriu acasă, cu toţi cei apropiaţi...

Ce proiecte profesionale ţi-ai propus pentru anul următor? Probabil vom veni cu un nou produs premium în zona de divertisment TV, undeva mai spre primavară. Sper să fie un show care să se bucure de acelaşi succes de care s-au bucurat de-a lungul ultimilor zece ani producţii ca "Academia Vedetelor", "Ciao Darwin", "Ziua Judecăţii", "Te pui cu blondele", "Plasa de stele"...

Care este cea mai mare dorinţă pe care anul ce vine vrei să ţi-o îndeplinească? Linişte pentru familia mea... Este singurul lucru care contează în viaţă, familia. Toate celelalte sunt fum. Inclusiv interviul ăsta.

"Sincer, nu mă pasionează clasamente, premii, medalii, ba chiar evit să mă duc să le ridic dacă se întâmplă să le primesc." DAN NEGRU, prezentator TV