Evenimentul Zilei > Monden > DAN CRUCERU întoarcere spectaculoasă pe sticlă
DAN CRUCERU întoarcere spectaculoasă pe sticlă

DAN CRUCERU întoarcere spectaculoasă pe sticlă

După succesul în afaceri cu Taticool, Cruceru speră că și viitoarea sa emisiune va triumfa. Nu a evitat să vorbească nici despre viața alături de un politician: soția sa, Cristina Pocora

Noutăți pe piața media. Dan Cruceru se pregătește să revină pe sticlă după o perioadă în care, concediat de la Acasă TV, s-a ocupat de site-ul www.taticool. eu și a fost inspirat de fetița lui, Sofia Maria, alături de care își petrece aproape tot timpul, să deschidă o afacere cu produse pentru părinți și copii. Mai nou, fostul partener al Ioanei Maria Moldovan de la „Poveștiri adevărate” spune că sunt șanse să revină cu un format tv bazat pe experiența sa de tătic.

„Ca pe orice angajat, m-a deranjat, la acel moment, decizia în sine (de concedieren. r.). Dar lucrurile au deja o vechime de doi ani și chiar nu mai privesc în trecut. Perioada de după a fost una în care a trebuit să mă reinventez, să caut lucruri noi care să-mi ofere succes, care să-mi ofere o nouă carieră. Și iată că, încet, încet, le-am găsit. Soția mea a fost persoana cea mai importantă în această perioadă, cea alături de care le-am trăit pe toate, și care a crezut în mine în permanență”, spune el.


FOTO:O familie fericităÎntrebat dacă a păstrat legătura cu foștii colegii, Dan a răspuns tranșant. „Față de Pro TV voi rămâne mereu apropiat. Și, cine știe, poate curând ne vom saluta din nou”, a adăugat el, mai ales că există oferte. „Au fost și sunt discuții, telefoane, întâlniri. Momentan mă concentrez pe crearea brandului Taticool cu tot ce înseamnă el. În plus, există și un format tv pentru o emisiune cu același nume, un format care îmi aparține și care, sper eu, va fi pe sticlă chiar de anul acesta. Despre ce post TV… îmi place să cred că discut cu cei mai buni”, spune Cruceru.

Soția îi e cel mai bun prieten

Dan Cruceru a povestit și cum este soția sa Cristina Pocora, deputat PNL, dincolo de scena politică. „Știu că sună paradoxal, dar niciodată nu ne-am certat din cauza mediatizarii unuia sau a altuia. În permanență am avut o încredere deplină unul în altul, pentru că fiecare dintre noi știe că celalalt îl iubește. În plus, comunicăm foarte mult și ni le povestim pe toate. Ea este cel mai bun prieten al meu și invers. Iar dacă ne mai certăm, avem grijă să nu adormim supărați”, spune Cruceru.