Moartea misterioasă a fostului patron Hexi Pharma a stârnit atât de multe controverse, încât cineva a creat chiar şi pagina „Dan Condrea trăieşte” pe Facebook.

“Ăștia chiar ne iau de proști: cică fosta soție l-ar fi identificat pe Condrea după haine, deși ei erau despărțiți din 2009! Pentru cine o fi furat, frate, Condrea ăsta, dacă el tot cu hainele alea vechi de acum șapte ani umbla?”, este unul dintre comentariile postate pe pagina de Facebook de unul dintre oamenii care este convins că Dan Condrea trăieşte.

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit duminică într-un accident de circulație petrecut pe raza județului Ilfov. Acesta se afla într-o mașină ce avea sigla firmei pe care o conducea.

Nu au fost găsite urme de frânare la fața locului, iar soția lui Dan Condrea i-ar fi recunoscut hainele. Mașina a fost ridicată în timp record de autorități. Dosarul privind accidentul lui Dan Condrea va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Noi amănunte infirmă varianta sinuciderii.

CITEŞTE ŞI ALTE SUBIECTE LEGATE DE MOARTEA LUI DAN CONDREA:

VARIANTA SINUCIDERII A PICAT! DAN CONDREA SE DUCEA SĂ-ȘI IA FETIȚA DE LA FOSTA SOȚIE! Familia a fost anunțată de șoferul lui Condrea, "un tip ciudat, care îniante lucrase într-o INSTITUȚIE DE FORȚĂ". Mașina omului de AFACERI a fost ridicată

Mesaj bulversant trimis de Dan Condrea cu doar câteva ore înainte de accident. Fosta soție: „Nu era genul care să se omoare, ci genul care te omora el pe tine”