Chiar și așa, Dan Bittman nu se gândește să plece din țară pentru că încă speră că afacerile pe care le are vor merge până la urmă în țară. „Prost, normal, cum merge toată România. Sincer, nu sunt un mare afacerist, sunt un deschizător de drumuri, de asta sunt convins, dar apoi nu mai am răbdarea să pun baze și să duc afacerea mai departe, deci și în cazul ăsta deși a mers bine acest parc, eu am fost cel cu ideea. 

Și a fost o nebunie pentru că e prima chestie de acest gen din țară post-revoluție, pentru că înainte existau niște chestii similare, bineînțeles s-au învechit, au fost furate, fierul dat la fier vechi, capitalism de junglă de-al nostru și am zis hai să fac o treabă nouă să vină cumva în întâmpinarea unui segment care exact asta așteaptă. Există încă niște tentative, în sensul de sisteme similare, dar eu am luat sistemul cel mare pe care se pot învârti pe un lac niște copii curajoși și se dau și peste cap, peste niște obstacole, e o întreagă nebunie”, a spus Dan Bittman la Antena 3. 

În ceea ce privește părerea despre clasa politică, Dan Bittman este foarte clar în idei. „Să se lase toți! Toți! Nu avem nevoie de ei, țara merge și fără ei. Sunt convins de lucrul acesta. Dacă am putea să avem un set de 100 de legi pe care să le respectăm cu strictețe eu cred că ne-am descurca foarte bine sau dacă nu se lasă, să mai pună mâna să mai citească ceva. Vin foarte mulți neaveniți, oameni fără cultură, fără educație, intră în politică unii crezând și unii chiar reușind să ajungă foarte sus, să parvină. Or lucrul acesta îl fac doar pentru ei înșiși. Nu și pentru restul. Să nu intre în politică dacă nu iubesc oamenii pentru că dacă nu îți iubești concetățenii și îi consideri așa, un fel de pleavă pe care să o muți de colo-colo, iarăși e o greșeală. Dar ce spun eu, suntem visători, nu?”, a încheiat vedeta.

În 1994 a Bittman reprezentat România în cadrul concursului muzical Eurovision, unde a acumulat 14 puncte, ocupând la final locul 21.
Între 2001 și 2003, a moderat emisiunea-concurs Bravo Bravissimo, difuzată de TVR 1, iar din noiembrie 2004 a devenit prezentatorul emisiunii Dănutz SRL, difuzată tot de TVR 1.În 2010 a fost desemnat consilier la Ministerul de Finanțe al României, dar la scurt timp după aceea a demisionat din această funcție.