Este vorba despre SC Grupul de Consultanță și Dezvoltare DCG SRL, care a derulat, în perioada guvernelor PSD, contracte cu statul în valoare de aproximativ 400.000 de euro. Societatea a fost administrată chiar de soţia sa, Olguţa Dana Totolici.

După retragerea lui Dan Barna, compania a fost controlată de partenerul său de afaceri, Dumitru Dragoș Jaliu, acesta cooptând între timp noi asociați. Printre aceștia se numără și Ana Cristina Pojoga, fiica lui Dan Ioan Pojoga, un om de afaceri din cadrul grupului Interactive Systems & Business Consulting, entitate care activează în zona furnizării sistemelor de informații și securitate pentru Armata Română, scrie Flux24.

SC Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL, companie înfiinţată în februarie 2007, se ocupa cu activități de consultanță juridică, contabilă și în domeniul fiscal.

În ianuarie 2010, compania a primit, din partea Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, un contract în valoare de 40.895 euro, pentru activități de formare profesională. Trei ani mai târziu, Ministerul Administrației și Internelor, condus, la acea dată, de fostul lider USL Radu Stroe, încheia cu compania lui Barna un contract de 220.576 euro pentru elaborarea și tipărirea unui ghid despre gestionarea fondurilor europene. În octombrie 2014, Ministerul Justiției, condus la acea dată de actualul senator PSD Robert Cazanciuc, a încheiat cu aceeași companie un contract în valoare de 78.361 euro, iar, în februarie același an, Consiliul Județean Ialomița, condus de PSD-istul Vasile Ciprian Ciupercă, a atribuit societății lui Dan Barna  un contact de 22.632 euro.