Evenimentul Zilei > Politica > Dan Andronic: ”Dacă nu demarez proiectul Podului de la Grădiștea în doi ani, DEMISIONEZ din parlament
Dan Andronic: ”Dacă nu demarez proiectul Podului de la Grădiștea în doi ani, DEMISIONEZ din parlament

Dan Andronic: ”Dacă nu demarez proiectul Podului de la Grădiștea în doi ani, DEMISIONEZ din parlament

Invitat în emisiunea lui Rareș Bogdan, ”Jocuri de putere”, de la Realitatea TV, candidatul Partidului Mișcarea Populară (PMP) la Camera Deputaților pentru județul Giurgiu, Dan Andronic a subliniat că județul dunărean are nevoie de parlamentari care să rezolve problemele locuitorilor și că pentru el, în prezent, acest lucru reprezintă o prioritate.

”Ieri o doamnă îmi spunea că în Giurgiu nu există diabetolog. Trebuie rezolvate toate aceste probleme. Trebuie construit Podul de la Grădiștea. Să vedeți cum arată o comunitate de rromi, să vedeți ce înseamnă toate aceste lucruri. Giurgiu, din punctul acesta de vedere, reprezintă un moment important. Eram în același vârtej în care sunteți dumneavoastră. Nu eram preocupat cu ce se întâmplă în România. În cazul nostru, al jurnaliștilor, se întâmplă să ne rupem de realitate”, a declarat Dan Andronic.

Jurnalistul a explicat că această campanie electorală pentru alegerile parlamentare i-a ”făcut foarte bine”.

”Această campanie mi-a făcut foarte bine. Și o să văd cum o să acționez pentru județul Giurgiu, dacă o să fiu ales. Eu cred că o campanie durează 4 ani, și apoi încă 4 ani, nu doar o lună”, a precizat candidatul PMP pentru unloc de parlametar.

În continuare, Dan Andronic a spus că Partidul Mișcarea Populară aduce prospețime și că există oameni în partid care pot face lucrurile face să meargă mai bine în România.

”Noi aducem prospețime. Eu nu mă duc acolo (în parlament n. red. ) pentru că nu avem servici, că ne căutăm un loc de muncă și așa mai departe. Noi o să fim ținte. Noi suntem oameni care pot face lucurile să meargă mai bine”, a adăugat omul de presă.

La finalul emisiunii, Dan Andronic a promis că în doi ani de zile, în calitate de deputat, va veni cu un proiect pentru refacerea podului de la Grădiștea, iar dacă nu va reuși, își va da demisia din Parlament.

”Giurgiuvenilor le promit că voi face tot posibilul să le fie bine și promit să fac proiectul podului de la Grădiștea în doi ani de la începerea mandatului. Altfel îmi dau demisia. (…) Din punctul meu de vedere există două condiții de negociere în ceea ce privește PMP. Traian Băsescu prim-ministru și condiția lui Dan Andronic: podul de la Grădiștea. Stau să mă gândesc că voi face în așa fel ca partidul să susțină construirea podului de la Grădiștea”, a conchis Dan Andronic.