Dan Alexa, noul antrenor al Timişoarei

Dan Alexa, noul antrenor al Timişoarei

Foştii fotbalişti Ioan Timofte şi Dan Alexa vor ocupa începând de miercuri funcţiile de preşedinte, respectiv antrenor principal la ACS Poli Timişoara, au declarat pentru Mediafax.ro, surse din cadrul grupării bănăţene.

Mijlocaşul Dan Alexa, care a evoluat ultima oară la Anorthosis Famagusta, a decis să se retragă din activitate şi să înceapă cariera de antrenor. În vârstă de 34 de ani, fotbalistul a negociat telefonic cu oficialii clubului timişorean, iar luni noaptea a sosit în ţară pentru a semna contractul. Conform surselor citate, Alexa va semna până în vară şi va avea opţiune de prelungire a contractului.

ACS Poli Timişoara a anunţat, marţi, pe site-ul oficial că preşedintele Florenţiu Staicu, directorul sportiv Călin Rosenblum şi antrenorul principal Aurel Şunda nu vor mai face parte din organigrama clubului.

"ACS Poli Timişoara le mulţumeşte, pe această cale, domnilor Florenţiu Staicu, Călin Rosenblum şi Aurel Şunda, pentru munca şi efortul depuse, respectiv devotamentul demonstrat în posturile pe care le-au ocupat în cadrul clubului nostru. Pe de altă parte, le urăm bun venit lui Dan Alexa şi Ioan Timofte în familia ACS Poli", se menţionează pe site-ul citat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Antrenorul Dan Alexa şi preşedintele Ioan Timofte vor fi prezentaţi oficial în noile funcţii în cadrul unei conferinţe de presă, programată miercuri.

Aurel Şunda a ocupat funcţia de antrenor principal al formaţiei bănăţene din 10 octombrie 2013 când l-a înlocuit în funcţie pe Valentin Velcea.