Evenimentul Zilei > Monden > D’ale starletelor
D’ale starletelor

D’ale starletelor

Simona Trașcă, Daniela Crudu, Mădălina Pamfile, Rellys Tonu și alte câteva figuri celebre ale tabloidelor au dat de probleme. Nu cele zilnice cu iubiții, fotbaliști sau nu, ci cu poliția.

 Cum apăreau ele la televizor toată ziua și ce liniște s-a lăsat în platoul emisiunilor de scandal. Că fetele nu erau tocmai cuminți, nu miră pe nimeni. Nu de alta, dar nici gențile de firmă, pantofii de lux sau operațiile estetice nu se cumpără din salariul mic de asistentă TV.

Mare lucru nu faci nici ca manechin, cu 2-300 de lei pentru o prezentare de modă. Societatea însă te învață că, dacă vrei bani câștigați ușor și ești frumușică, te afli în locul potrivit. Să nu fim ipocriți, nu-s de arătat cu degetul doar divele din dosar. E plin mondenul de zeci de starlete care nu fac nimic, dar bat cluburile până dimineața, în haine de firmă, ceasuri de mii de euro și mașini de lux. Sunt sigură că vom afla și alte nume „celebre” în zilele următoare. Dacă nu, abia aștept întoarcerea asistentelor cercetate. Să vezi atunci dezvăluiri…