Ministrul Daea a fost prezent la Buzău, în cadrul unui eveniment dedicat recoltei, unde a declarat că este necesar ca problemele din interiorul partidului să fie discutate „ca bărbați ce suntem”, nu prin intermediul corespondenței, informează news.ro.

„Nu prin scrisori se rezolvă problema într-un partid, eu vă spun ca un om mai în vârstă cu părul alb, un om care înţelege ce înseamnă democraţia într-un partid şi ierarhia. Trebuie să ne respectăm preşedintele şi să discutăm în structurile partidului, în interior orice. Nu putem discuta prin scrisori. Nu trebuie să corespondăm prin scrisori, ci să ne uităm unul la altul, faţă în faţă, în structurile partidului, să discutăm ca bărbaţi ce suntem care am crescut în acest partid. Nu aş putea vedea o soluţie în această direcţie. Dacă ai ceva de spus, şi e firesc pentru că e un partid mare, e diversitate de opinii care trebuie respectată, să se desfăşoare, însă, în partid nu prin scrisori”, a declarat Daea.

Ministrul Agriculturii a mai declarat că – în cazul în care în CEx-ul programat vineri se va decide că Dragnea trebuie să demisioneze – va lua calea partidului.

 

Te-ar putea interesa și: