Evenimentul Zilei > Politica > Daea a cam BELIT OAIA. Chiar în OPINIA unui deputat PSD
Daea a cam BELIT OAIA. Chiar în OPINIA unui deputat PSD

Daea a cam BELIT OAIA. Chiar în OPINIA unui deputat PSD

Petre Daea este tras la răspundere chiar de un deputat PSD, care l-a întrebat ce s-a întâmplat cu finanțarea unor lucrări în infrastructură.

Deputatul PSD Oana-Silvia Vlăducă a adresat ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, o întrebare privind finanțarea unor lucrări în infrastructura de îmbunătățiri funciare în județul Dâmbovița.

“În urma monitorizării amenajărilor de îmbunătățiri funciare de către personalul de specialitate din cadrul unității de administrare Dâmbovița, precum și a sesizărilor făcute de către administrațiile publice locale, au fost propuse pentru realizarea în regim de urgență în acest an mai multe lucrări de întreținere și reparații. Volumul de precipitații din acest an, favorizat de abundență și concentrare pe durate scurte, a provocat efectul de băltire și inundarea mai multor suprafețe agricole și locuințe. A devenit imperios necesară executarea unor lucrări de decolmatare a canalelor din infrastructura de îmbunătățiri funciare, astfel:

  • Comuna Morteni: Amenajare Neajlov – Vânătorii Mari (CP1);
  • Comunele Potlogi și Odobești: Amenajare Titu Ogrezeni (canal Apă Rece);
  • Comuna Văcărești: Amenajare Brătești – Comișani (canal CC2 și CS3);
  • Comuna Dragomirești: Amenajare Mănești – Malu cu Flori (Valea Tisei).

 

Față de cele expuse, vă rog, domnule ministru, să-mi comunicați dacă lucrările de întreținere și reparații la obiectivele amintite beneficiază de finanțare în acest an și când vor fi ele executate.”, i-a cerut iubitorilor de oi din fruntea Ministerului Agriculturii deputatul PSD Oana-Silvia Vlăducă