Evenimentul Zilei > Politica > Dăcnilă a fost BĂTUTĂ în plină stradă! A ținut totul ASCUNS până ACUM. Premierul a obținut CERTIFICAT medico-legal
Dăcnilă a fost BĂTUTĂ în plină stradă! A ținut totul ASCUNS până ACUM. Premierul a obținut CERTIFICAT medico-legal

Dăcnilă a fost BĂTUTĂ în plină stradă! A ținut totul ASCUNS până ACUM. Premierul a obținut CERTIFICAT medico-legal

Într-un interviu acordat Denisei Pascu pentru postul de televiziune România Tv, premierul Viorica Dăncila a relatat că pe vremea când era europarlamentar, a trecut prin clipe grele. Mai exact, Dăncilă a fost lovită de un consilier PD.

„Am avut momente neplăcute cu opoziția. Au fost oameni care s-au comportat violent față de mine. S-a ajuns la îmbrânceli și jigniri. Un consilier PD a coborât dintr-o mașină și m-a lovit. Eram europarlamentar pe atunci. Sunt lucruri prin care am trecut. Urăsc atât de mult violența fizică și verbală pentru că am trecut prin momente de genul acesta”, a povestit Viorica Dăncilă.

În 2009, în timpul mandatului de eurodeputat, Viorica Dăncilă se afla în campanie electorală la Videle, alături de alţi susţinători ai PSD. În timp ce mergea pe stradă împreună cu un grup de 20-25 de simpatizanţi şi distribuia materiale electorale, respectiv calendare şi brichete, un individ, membru PD, a început să țipe la ea și să o jignească. Primarul de la acea vreme a încercat să calmeze spiritele, dar  la un momentdat, a lovit-o pe Dăncilă edilului. Premierul a depus plângere la poliţie, în 2009, şi a obţinut certificat medico-legal.