Evenimentul Zilei > Social > Daciana Sârbu: „Gândiţi pozitiv despre România”
Daciana Sârbu: „Gândiţi pozitiv despre România”

Daciana Sârbu: „Gândiţi pozitiv despre România”

Eurodeputata PSD Daciana Sârbu organizează, în această seară, la Parlamentul European, evenimentul "Gândiţi pozitiv despre România", invitând oaspeţii să exploreze tradiţiile, valorile şi oportunităţile oferite de patru judeţe româneşti: Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş.

Evenimentul, care face parte din campania sa de de promovare a imaginii României şi românilor în Europa, va cuprinde un moment folcloric, proiectarea de imagini reprezentative pentru Vestul României, respectiv prezentarea de produse culinare cu specific tradiţional.

"Este foarte important ca ceilalţi europeni să ne cunoască din ce în ce mai bine. Lecţia cea mai importantă a evenimentelor recente din Italia este aceea că trebuie să învăţăm să ne promovăm noi înşine, cu ce avem mai de preţ, cu fiecare ocazie. Daca imaginea României ar fi mai bună, nu ne-ar mai afecta fiecare acuzaţie care ni se aduce, dar pentru atingerea acestui deziderat trebuie să ne implicam mai mult cu toţii", a declarat Daciana Sârbu, citată într-un comunicat de presă.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: