Evenimentul Zilei > Actualitate > Dacia ar putea reveni cu un MODEL SPECIAL. Vezi cum arată noul vehicul cu ŞENILE | FOTO
Dacia ar putea reveni cu un MODEL SPECIAL. Vezi cum arată noul vehicul cu ŞENILE | FOTO

Dacia ar putea reveni cu un MODEL SPECIAL. Vezi cum arată noul vehicul cu ŞENILE | FOTO

Producătorul de automobile Dacia de la Mioveni are în plan noi modele ale automobilelor care ies pe porţile fabricii. Iar mai nou, un site de specialitate din România prezintă câteva poze cu un model care prezintă un lucru special: automobilul din imagini are şenile.

Dacia parcă se pregăteşte pentru iarna viitoare. Pentru asta, fabricantul din Mioveni a adăugat automobilului şenile. Acest lucru se poate observa în mai multe poze de pe site-ul auto-bild.ro.

Un automobil Dacia prins pe o platformă specială prezenta semne care nu erau caracteristici clasicelor maşini din gama sa. Din ce se poate observa în imaginile cu pricina, lipsesc roţile maşinii, locul acestora fiind luat de un set de 4 şenile, automobilul fiind făcut parcă special pentru iernile crunte din ţara noastră.

Acest concept nu este nou pentru maşinile de serie. Unele firme din America sau din unele ţări europene produc şenile care pot fi ataşate maşinilor 4×4, şi cu ajutorul cărora, vehiculele pot merge fără probleme în zonele înzăpezite.