Evenimentul Zilei > Actualitate > CUTREMURĂTOR. Un român a fost OMORÂT de 6 imigranți tunisieni. Aceștia i-au VIOLAT și iubita
CUTREMURĂTOR. Un român a fost OMORÂT de 6 imigranți tunisieni. Aceștia i-au VIOLAT și iubita

CUTREMURĂTOR. Un român a fost OMORÂT de 6 imigranți tunisieni. Aceștia i-au VIOLAT și iubita

Nicu Răducan a fost ucis de cei 6 imigranți tunisieni chiar în ziua în care împlinise 38 de ani. Teribilul incident s-a petrecut în Sicilia, Italia, acolo unde plecase la muncă.

Conform site-ului flux24.ro, care citează olt-alert.ro, tragedia s-a petrecut în luna mai. Bărbatul a fost ucis după ce a sărit în ajutorul iubitei lui care era violate de cei 6 imigranți tunisieni. 

Conform surselor citate, bărbatul a fost găsit cu capul zdrobit, pe marginea unui drum. Lângă el, iubita bărbatului care abia mai respira. Era bătută şi violată. Familia lui Nicu a aflat de la femeie despre tragedie.

Pe camerele de supraveghere ale barului în care Nicu îşi sărbătorise aniversarea au fost filmaţi și cei 6 imigranţi tunisieni care au plănuit acest atac mârșav. Unul dintre criminali a povestit că bărbatul încă mai respira când iubita lui era batjocorită lângă el. Ca să nu se mai ridice, l-au lovit cu o rangă.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: