Evenimentul Zilei > Actualitate > Cutremurător! Mesajul unei femei trimis înainte ca avionul morţii să se prăbuşească
Cutremurător! Mesajul unei femei trimis înainte ca avionul morţii să se prăbuşească

Cutremurător! Mesajul unei femei trimis înainte ca avionul morţii să se prăbuşească

O femeie aflată în avionul morţii a avut o presimţire că se va întâmpla ceva rău. Cu 20 de minute înainte de tragedie, Sheyda Shadkhoo a lăsat un mesaj tulburător soţului ei.

Hassan Shadkhoo a vorbit cu soția sa pe WhatsApp cu 20 de minute înainte ca zborul Ukraine International Airlines să decoleze din Iran miercuri.

Sheyda Shadkhoo se întorcea la Toronto după ce a petrecut trei săptămâni în vizită la mama și surorile ei. „Ea a vrut să mă asigure că nu va fi un război”, a spus Shadkhoo pentru radio canadian CBC, referindu-se la tensiunile crescute între Statele Unite și Iran. „Și i-am spus să nu-și facă griji. Nimic nu se va întâmpla”.

„A vrut să mă calmeze că nu va fi război acolo. I-am spus să nu se îngrijoreze. Nimic nu se va întâmpla”. Apoi a închis telefonul şi s-a pregătit de decolare. Bărbatul crede că soţia lui a avut o premoniţie că ceva rău se va întâmpla. Înainte de a pleca din Iran, Sheyda a publicat pe Instagram un mesaj straniu: „Plec… dar ce las în spatele meu mă sperie. În spatele meu, în spatele meu. Mi-e teamă pentru oamenii din spatele meu”, este mesajul publicat de femeie pe contul de Instagram.

„În spatele meu, în spatele meu…”, a scris ea, după care i-a trimis  şi soțului cu câteva minute înainte ca avionul companiei Ukraine International Airlines să părăsească pistă.  Poezia și temerile pe care le-a exprimat pentru poporul iranian, pe fondul tensiunilor crescânde între țara respectivă și Statele Unite au fost ultimele auzite de Hassan Shadkhoo de la soţia sa.

În interviul pentru CBC, Hassan Shadkhoo a mai spus că soția sa, în urmă cu 10 ani, i-a salvat viața. „Am trăit datorită ei”, a spus el. „Am trăit pentru ea”. Întrebat ce-i trecea prin minte în urma prăbuşirii, soţul îndurerat a spus: „Aș vrea să nu exist chiar acum…”.