Evenimentul Zilei > Monden > CUTREMUR în PROTV la Vocea României! Marius Moga a fost ÎNLOCUIT. Cine îl va lua „SCAUNUL”?
CUTREMUR în PROTV la Vocea României! Marius Moga a fost ÎNLOCUIT. Cine îl va lua „SCAUNUL”?

CUTREMUR în PROTV la Vocea României! Marius Moga a fost ÎNLOCUIT. Cine îl va lua „SCAUNUL”?

ProTV a renunțat la Marius Moga, unul din jurații de la Vocea României. Compozitorul se retrage într-un proiect nou, care în ultima vreme i-a captat toată atenția.

Marius este antrenor la Vocea României Junior, competiție pe care a câștigat-o în primul sezon împreună cu micuța Maia Mălăncuș, se focusează pe acest proiect și pe multe alte proiecte pe care le are în derulare sau pe care le pregătește.

”Urmează o perioadă plină pentru mine și echipă. Încep filmările pentru cel de-al doilea sezon Vocea României Junior, un proiect care îmi este foarte drag de când am devenit tătic. Vom continua să lansăm artiști fresh atât în țară, cât și în străinătate. Pe lângă asta, am început deja să formăm echipe de compozitori pentru studiourile locale DeMoga Music, pe care vrem să le deschidem cu parteneri din toată țara în Alba Iulia, Cluj Napoca, Timișoara, Iași, Galați și Târgu Mureș. Eu cred că este important să oferim ceva înapoi, descoperind oameni talentați și ajutându-i să aibă o carieră în muzică, indiferent din ce colț al țării compun sau produc. 

În primul sezon Vocea României Junior, m-am atașat foarte tare de cei mici, așa că am început să lucrăm, să ne distrăm împreună în studio, să facem piese, iar în curând, pentru că ei sunt viitorul, vor avea propria lor platformă, DeMoga Young Music, prima piesă lansată fiind a Maiei Mălăncuș. Am planuri mari, pe care vreau să le realizez împreună cu echipa DeMoga Music și partenerii noștri și îmi doresc să mă focusez pe poziționarea talentului muzical românesc în lume”, a declarat Marius Moga.

Înlocuit de Adrian Despot 

Adrian Despot, unul dintre cei mai apreciați muzicieni și producători din România, se alătură echipei Vocea României, în calitate de antrenor, care se declară extrem de încântat. ”Mă bucur să mă reîntorc în televiziune și mă bucur că se întâmplă în cadrul celei mai tari emisiuni de profil din țară. Vocea României reprezintă o reală rampă de lansare pentru tinerii artiști, iar eu îmi doresc să fiu alaturi de ei și să mă implic încă de la început în pregătirea lor atât muzicală, cât și mentală. Vor avea în mine un sprijin 110%, în cadrul emisiunii sau în afara platourilor. În ceea ce-i privește pe noii colegi, Loredana, Smiley și Tudor, ne cunoaștem de ani buni, toți trei sunt adevărați profesioniști și sunt convins că vom face echipă bună împreună, iar cei de acasă vor urmări un show pe măsură. Abia aștept să începem!”, a declarat Adrian Despot, conform Libertatea. 

În cei peste 23 de ani de când și-a început cariera, liderul trupei Vița de Vie a lansat nouă albume, a produs și a făcut parte din diverse show-uri de televiziune și radio, a compus muzică pentru film și televiziune și a format numeroși alți artiști.