Dacă în perioada de restricție, în urmă cu două luni de zile, Lidia Buble spunea că își dorește un copil cu Răzvan, lucrurile s-au schimbat radical.

Răzvan Simion a confirmat pe contul său de Instagram despărţirea de Lidia Buble.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pentru că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m am ferit de iubire că de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.

Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert și pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit.

De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.

Mă iert pe mine pt tot ce am fost și pt tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipa și construim proiectul muzical și în rest doi…foști iubiți…. actuali foarte buni prieteni.

Am fost copil, am fost tânăr iar astăzi sunt înțelept. Copilul râde: “Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!”

Tânărul cântă: “Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!” Bătrânul tace:”Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!” L.B.

Viața frumoasa, Sufletel!”, a scris Răzvan Simion pe Instagram.

Povestea de dragoste între cei doi a început în 2015, după ce Răzvan s-a despărțit de de soţia sa, Diana. Reamintim că Răzvan și Diana su fost căsătoriți  timp de 15 ani, cei doi având doi copii Ianca şi Tudor.

Pe 13 aprilie, Lidia Buble și Răzvan Simion erau în izolare și nimic nu anunța o separare. Ba mai mult artista chiar se gândea să facă un copil cu prezentatorul TV.

„Suntem izolați împreună, bineînțeles! Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!  Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!”, spunea, la momentul respectiv, Lidia Buble, potrivit cancan.ro