Jurnalistul Evz a declarat, joi seara, la Antena 3, că președintele Iohannis nu mai are nicio legătură cu realitatea înconjurătoare. 

„Este un mandat sub semnul datului cu pardesiului în mașină. Este un președinte care nu mai are legătură cu realitatea înconjurătoare. Toate actele lui te duc în absurd. Frizează patologicul comportamentul lui. Ne putem amuza, dar a făcut lucruri grave legat de numirile astea. Nu a lămurit nici până astăzi motivele pentru care a refuzat s-o numească pe Sevil Shaidehh. A lăsat să se înțeleagă că bărbatul ei este spion”, a spus Mirel Curea.

„Domnule, e ca la armată. Te duci acolo, te văd niște medici…Conduci o țară și nu ți se face niciun control medical, niciun control psihiatric”, a mai precizat jurnalistul Evz.

Președintele Klaus Iohannis a trimis, joi, o scrisoare premierului Viorica Dăncilă, în care explică refuzul numirilor noilor miniștri ai Dezvoltării și Transporturilor.

Astfel, se pare că Lia Olguța Vasilescu și Mirgea Drăghici nu au pus la dispoziția președinției documentația necesară care însoțește propunerile de ministru.

 

Te-ar putea interesa și: