Evenimentul Zilei > Actualitate > Cupa României la Poker: de la Unibet, pentru jucătorii români
Cupa României la Poker: de la Unibet, pentru jucătorii români

Cupa României la Poker: de la Unibet, pentru jucătorii români

Jocul de poker a devenit tot mai popular în mediul online, iar în țara noastră există o comunitate de jucători de poker semnificativă. (P)

În acest context, Unibet, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de jocuri de noroc online din România, a anunțat organizarea unui eveniment inedit, pe data de 11 septembrie 2021, de la ora 20:00. Este vorba despre un turneu de poker special conceput pentru jucătorii români.

Denumit Cupa României la Poker, evenimentul organizat de Unibet atrage atenția prin fondul de premiere garantat de 2.000 de euro. Cei ce doresc să se înscrie la turneu o pot face prin achiziționarea unui bilet de intrare de 25 de euro, dar există și o variantă alternativă de a lua parte la eveniment: în cursa pentru premii se poate ajunge chiar și fără costuri, prin participarea la un turneu satelit Freeroll. Astfel, sunt acordate de către Unibet nu mai puțin de 10 tichete de 25 de euro fiecare, tichete cu care se poate face înscrierea la Cupa României la Poker.

Freeroll-ul cu premii 10 tichete X 25€ este programat pe data de 10 septembrie 2021, la ora 20:00 – ora României. Conform celor de la Unibet, utilizatorii care își propun să se înscrie la satelit trebuie doar să se autentifice în contul de Unibet Poker între 9 și 10 septembrie (până la startul Freeroll-ului, ora 20:00) și vor primi tichet în mod automat. Mecanismul este, așadar, unul extrem de simplu.

Detalii despre turneul de poker Cupa României

 

  • Număr jetoane de start: 4.000
  • Tip turneu: Freezeout (fără re-buy sau add on)
  • Blind-uri de start: 15/30 jetoane
  • Durată niveluri: 8 minute
  • Înregistrare târzie: DA, până în nivelul 8
  • Fondul de premiere (2.000 euro garantat) va fi stabilit în funcție de numărul de participanți

Pentru a găsi turneul Cupa României la Poker pe platforma Unibet, cea mai simplă variantă este să tasteze în zona de căutare din lobby denumirea turneului – Cupa României.

De menționat ar fi faptul că valoarea premiilor din cadrul Cupei României la Poker poate depăși de fapt suma de 2.000 de euro. Și asta pentru că, dincolo de valoarea minimă garantată a fondului de premiere, acesta poate crește în funcție de numărul de jucători înscriși la turneu. Cu alte cuvinte, mai mulți români în competiție, un fond de premiere mai generos pentru toți.

„Indiferent dacă te înscrii la turneu cu bani reali (25 de euro) sau te califici din Freeroll, câștigurile acumulate se acordă direct în cont fără să fie supuse unor condiții de rulaj. Se aplică termenii și condițiile generale Unibet în permanență”, se precizează pe unibet.ro.

Jocul de poker la Unibet este mereu la îndemână pe dispozitive fixe sau mobile, în funcție de preferințele pasionaților de acest joc de abilități încadrat în categoria jocurilor de noroc. Desigur, se poate juca poker la Unibet direct în browser, însă mai recomandate sunt variantele de descărcare client de poker pe dispozitivul folosit (laptop sau desktop) ori descărcare aplicație Unibet Poker pe smartphone / tabletă cu sistem de operare iOS sau Android.

Trebuie subliniat faptul că turneul Cupa României la Poker este un eveniment creat exclusiv pentru pasionații de poker din țara noastră. În consecință, sunt acceptați în turneu doar clienți Unibet Poker de naționalitate română sau care locuiesc oficial în România.