Evenimentul Zilei > Actualitate > CUPA DAVIS. Naționala României A CÂȘTIGAT fără probleme întâlnirea cu reprezentativa Marocului
CUPA DAVIS. Naționala României A CÂȘTIGAT fără probleme întâlnirea cu reprezentativa Marocului

CUPA DAVIS. Naționala României A CÂȘTIGAT fără probleme întâlnirea cu reprezentativa Marocului

Naționala de Cupa Davis a României s-a impus cu scorul de 5-0 în fața reprezentativei Marocului, în cadrul întâlnirii din turul al 2-lea al Grupei a II-a a zonei Europa / Africa.

Naționala României n-a avut nicio problemă în cadrul întâlnirii cu reprezentativa Marocului, ce s-a disputat sâmbătă și duminică la Cluj-Napoca. La finalul primei zile, „tricolorii” au condus cu 2-0, iar duminică, scorul final a fost fixat la 5-0. Mai întâi, în meciul de dublu, Florin Mergea și Marius Copil s-au impus în fața perechii Yassine Ismbarek / Lamine Ouahab, scor 6-2, 6-1. Apoi, Dragoș Sima l-a învins pe Soufiane El Meshabi, scor 6-0, 6-4, pentru ca în ultima dispută, Edris Fetisleam să treacă de Yassir Kilani, scor 6-2, 6-0. În turul al 3-lea al Grupei a II-a a zonei Europa  / Africa, România se va duela cu învingătoarea din întâlnirea Polonia – Zimbabwe, pe 15 și 16 septembrie.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: