Evenimentul Zilei > Actualitate > CUPA CONFEDERAȚIILOR. Portugalia a ÎNGENUNCHEAT Rusia, la Moscova. Cristiano Ronaldo a fost DECISIV pentru lusitani
CUPA CONFEDERAȚIILOR. Portugalia a ÎNGENUNCHEAT Rusia, la Moscova. Cristiano Ronaldo a fost DECISIV pentru lusitani

CUPA CONFEDERAȚIILOR. Portugalia a ÎNGENUNCHEAT Rusia, la Moscova. Cristiano Ronaldo a fost DECISIV pentru lusitani

Naționala Rusiei a fost învinsă, miercuri, la Moscova, de Portugalia, scor 0-1, într-o confruntare ce a contat pentru Grupa A a Cupei Confederațiilor.

Portugalia, campioană europeană, a câștigat cu scroul de 1-0 confruntarea cu Rusia, disputată, miercuri, în Grupa A a Cupei Confederațiilor. Singurul gol al partidei a fost reușit în prima repriză, de Cristiano Ronaldo, în minutul 8, portughezul ajungând la 74 de reușite în 141 de goluri. În istoria fotbalului european, doar doi jucători au reușit mai multe goluri decât lusitanul, pentru echipele naționale. Este vorba despre fostele glorii ale fotbalului maghiar: Ferenc Pușkaș (84) și Sandor Kocsis (75).

În cealaltă partidă a Grupei A, Mexic s-a impus în fața Noii Zeelande, scor 2-1. Golurile au fost marcate de Chris Wood (42), respectiv Raul Jimenez (54) și Oribe Peralta (72). În ultima etapă, Mexicul întâlnește Rusia, iar Noua Zeelandă se va afla față în față cu Portugalia.