Evenimentul Zilei > Actualitate > CUMPLIT. Un VIOLATOR de fetițe a fost lăsat LIBER. Motivul instanței este halucinant
CUMPLIT. Un VIOLATOR de fetițe a fost lăsat LIBER. Motivul instanței este halucinant

CUMPLIT. Un VIOLATOR de fetițe a fost lăsat LIBER. Motivul instanței este halucinant

Un bărbat de 46 de ani din localitatea timișeană Șandra este acuzat că a violat două fetițe de 9 și 11 ani, fiicele vecinilor săi. Prins de poliție și reținut pentru 24 de ore, el a fost eliberat de judecători. Motivația oamenilor legii e halucinantă.

Gheorghe Zaharia, 46 de ani, din Șandra, a abuzat două fetițe din vecini, pe 3 mai. Le-a chemat la o plimbare cu mașina, iar copilele, de 9, respectiv 11 ani, provenind din familii monoparentale, au acceptat. La vârsta lor, arată psihologii, fetele nu pot conștientiza eventualele consecințe ale faptelor lor. Ulterior, plimbarea s-a denaturant. Bărbatul a oprit într-un loc retras și și-a dat frâu fanteziilor dezgustătoare: le-a silit pe fete să îi facă sex oral.

”Pe 5 mai, colegii mei de la Șandra au fost anunțați de cele întâmplate cu două zile mai devreme.  Persoana reclamată a fost identificată și dusă la audieri”, a declarat Ancuța Morariu, ofițerul de presă al Poliției Timiș. Gheorghe Zaharia a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, fetele au fost audiate de un procuror, iar bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Timișoara cu propunere de arestare preventivă. Decizia instanței a fost ca individul să fie cercetat în în stare de libertate. Sursele EVZ susțin că a contat faptul că fetițele ar fi spus, la un moment dat, în timpul audierilor, că nu au fost  silite să realizeze actul sexual. Cu alte cuvinte s-a luat în calcul că o fetiță de 9 ani, care însă se joacă cu papușile Barbie și-a dorit  să întrețină raporturi sexuale cu un bărbat.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: