Cumpărături în rate fără dobândă pe internet

Cumpărături în rate fără dobândă pe internet

Băncile şi comercianţii încearcă să încurajeze clienţii să facă achiziţii online, transferând o parte din facilităţile pe care le oferă în magazine în oferta pe care o au pentru cumpărăturile pe internet.

Astfel, PC Garage, Evolution Prest System şi Azerty, oferă prin intermediul BRD Finance posibilitatea de finanţare în 6 şi 10 rate fără dobândă celor care doresc să achiziţioneze produse electronice, electrocasnice sau IT&C.

Clientul poate realiza achiziţia on- line, imediat după semnarea contractului şi înainte de primirea cardului la adresa de domiciliu.

Cum decurg achiziţiile

Ne puteți urmări și pe Google News

Cei care doresc să achiziţioneze comod produse electro IT&C trebuie să acceseze site-urile celor trei parteneri online BRD Finance, să aleagă produsele în coşul de cumpărături şi să selecteze apoi opţiunea "plata în rate".

După alegerea acestei modalităţi de plată, clienţii sunt apelaţi telefonic de un operator de credit BRD Finance, care îi consiliază în privinţa promoţiei financiare dorite (6 sau 10 rate fără dobândă) sau a altui produs de creditare disponibil.

Răspunsul privind aprobarea finanţării bunurilor este transmis către clienti în mai puţin de două ore de la trimiterea documentelor necesare dosarului de credit direct prin e-mail către: creditonline@brd.ro.

După aprobare, clientul transmite contractul semnat către BRD Finance, urmând să primească, în cel mai scurt timp, produsele achiziţionate. Cardul este recepţionat acasă, în maxim 2 săptamâni de la semnarea contractului. Pentru rambursarea ratelor, clienţii au Debit Direct sau BRD-NET.