Devenit „vedetă” peste noapte, pe tragica dispariției la Caracal a Alexandrei Măceșanu, al cărui unchi se pretinde a fi, Cumpănașu a trecut la o retorică virulentă la adresa moderatorului și invitaților emisiunii de la Realitatea TV, care au îndrăznit să îl întrebe dacă are studii superioare.

„Fac un MBA pe leadership la o universitate în Elveția. O să public pe Facebook unde termin executive master. Fac un lidership in managementul afacerilor nu facultăți pe care le fac toti proștii în România. Ăia care au terminat Spiru Haret sunt toți niste proști.

Eu sunt la master în Elveția nu termin pe banda rulantă facultăți de doi bani. Facem executii în direct? E un pluton de execuție ca pe timpul lui Ceaușescu. Stiți doar să îl lăudați pe Iohannis”, a conchis Cumpănașu.

Ca o culme a ironiei, Consiliul Național al Rectorilor (CNR), care reunește rectorii tuturor universităților din România era parte a Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României (CNMR), ONG-ul condus de Alexandru Cumpănașu, adică tocmai de cel care nu a putut face dovada studiilor superioare.

CNMR era finanțat cu milioane de euro de la bugetul de stat.