Evenimentul Zilei > Justitie > Cumpănaşu, acuzații bombă. Spune ca a fost amenințat cu moartea de membrul unui clan
Cumpănaşu, acuzații bombă. Spune ca a fost amenințat cu moartea de membrul unui clan

Cumpănaşu, acuzații bombă. Spune ca a fost amenințat cu moartea de membrul unui clan

Unchiul Alexandrei Măceşanu acuză că ar fi fost joi ameninţat cu moartea într-un magazin de un membru al clanului Duduianu.

Unchiul Alexandrei Măceşanu acuză că ar fi fost joi ameninţat cu moartea într-un magazin din Capitală.

El crede că agresorul ar face parte din clanul Duduianu, acesta fugind de la locul incidentului.

Cumpănaşu îi cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela. El aduce și un argument în favoarea cererii sale, și anume acela că oamenii legii au intervenit la faţa locului în aproape jumătate de oră.

Potrivit lui Alexandru Cumpănaşu, a fost vorba despre o altercaţie „destul de serioasă”. Incidentul s-a produs sub privirile angajaţilor magazinului.

Cumpănaşu îi acuză pe aceștia că nu au făcut nimic ca să aplaneze conflictul.

„M-a ameninţat pe mine şi pe soţia mea cu moartea. Bănuiesc că e din clanul Duduienilor. Pentru că de ei m-am luat în ultimele patru zile, dar nu pot să ştiu cu siguranţă”, spune unchiul Alexandrei Măceşanu.

El susține că a sunat la 112, moment în care care agresorul s-a speriat și a fugit.

„Când am început să sun la 112, a plecat şi a fugit de acolo. Poliţia a venit după aproape 20 de minute. E impardonabil din punctul meu de vedere când îţi este viaţa pusă în pericol ţie şi familiei tale”,acuză Cumpănaşu.

El a precizat că va cere autorităţilor înregistrarea apelului de la 112 „în care au fost surprinse o parte dintre ameninţările la adresa mea şi lucrurile care s-au desfăşurat în acel supermarket, fiindcă a fost şi înăuntru şi afară”.

„Îi cer demisia oficial lui Marcel Vela”

„E treaba Poliţiei să ceară imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a putea să localizeze acel individ.

Îi cer demisia oficial lui Marcel Vela. Marcel Vela a avut de la mine plângere faţă de ameninţările la adresa familiei mele mai bine de un an”, afirmă Cumpănaşu.

Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Poliţiştilor (SNPPC), preşedintele Sindicatului Poliţiştilor (SNPPC), prezent la dezbaterea de la România TV, i-a spus lui Cumpănaşu că are termen de 90 de zile pentru a depune o plângere pentru ameninţare, potrivit romaniatv.net.