Evenimentul Zilei > Social > Cumpăna, apă românească premiată internațional (P)
Cumpăna, apă românească premiată internațional (P)

Cumpăna, apă românească premiată internațional (P)

Pentru noi, CUMPANA, a te raporta la un standard de calitate este o responsabilitate față de partenerii noștri și față de mediu, de aceea motto-ul nostru neoficial este acela de a oferi consumatorilor români un produs 100% natural de care să se bucure zi de zi.

Apa CUMPĂNA a fost premiată de către Institutul Internațional de Testare a Calității din Bruxelles in cadrul concursului Superior Taste Award 2018 cu 2 Stele Michelin, fiind astfel clasată drept o apă remarcabilă prin proprietățile sale.    

În lumea culinară, stelele Michelin sunt un premiu prestigios și râvnit, deoarece reprezintă simbolul mesei perfecte, Ghidul Michelin este publicat de peste 100 de ani. În 1900, Ándre și Édouard Michelin de la compania de anvelope Michelin au început să publice un mic ghid de călătorie pentru Franța

Acesta a inclus cele mai bune locuri pentru a opri și explora țara pentru a încuraja călătorii rutieri francezi să iasă și să călătorească în jurul țării și, în final, să sporească ratingurile și vânzările pentru anvelopele Michelin.

Ghidurile timpurii au furnizat liste de hoteluri, benzinării și mecanici care repară autoturisme și piese. Ulterior, ceea ce a început în Franța s-a extins la nivel international și astfel Ghidurile Michelin au fost publicate pentru alte țări europene. În 1926, ghidul a început să includă mese rafinate. Referentii au vizitat restaurante și au folosit un sistem stea pentru a le clasifica. Sistemul de trei stele folosit astăzi a fost introdus în 1931.

Nimeni nu știe cu exactitate ce criterii utilizează Michelin pentru a determina dacă un restaurant sau un produs ar trebui să aibă o denumire de 1, 2 sau 3 stele – acesta este un secret atent păzit, cu toate acestea la nivel global este cunoscut faptul ca a deține 1,2 sau 3 stele Michelin este sinonimul calității desăvârșite.

Steaua Michelin este, fără îndoială, cea mai mare onoare în cadrul industriei internaționale, deoarece simbolizează o recunoaștere a excelenței, iar pentru CUMPANA reprezintă și o modalitate prin care promovăm la nivel internațional România, prin produsele noastre de calitate.