Evenimentul Zilei > Actualitate > Cum sunt PERSOANELE care obişnuiesc să lase COMENTARII pe internet. Nu e DE BINE pentru ele
Cum sunt PERSOANELE care obişnuiesc să lase COMENTARII pe internet. Nu e DE BINE pentru ele

Cum sunt PERSOANELE care obişnuiesc să lase COMENTARII pe internet. Nu e DE BINE pentru ele

O echipă de cercetători canadieni de la Universitatea din Manitoba a descoperit că cea mai comună trăsătură a persoanelor care scriu comentarii la diverse articole publicate online este comportamentul sadic!

Mai pe larg, cercetătorii subliniază că persoanele care obişnuiesc să lase comentarii „pot afişa trăsături narcisiste, psihopate şi sadice, care se accentuează cu cât petrec mai mult timp online”.

A fost identificat

Cercetarea a fost condusă de Erin Buckels şi de doi colegi de-ai săi. Aceştia au definit comentarea online ca "practica de a te comporta într-un mod înşelător, distructiv sau perturbator, intr-un cadru social pe internet, fara niciun scop folositor aparent". În urma testelor, comentarea online a fost asociată cu sadismul, psihopatia şi machiavelismul, potrivit protv.md.

"Respondenţii au completat chestionare de personalitate şi un sondaj pe internet, comentând stiluri", a spus echipa de la Universitatea din Manitoba.
"Exercitarea altor activităţi online, cum ar fi discuţiile pe chat şi dezbaterile, nu a fost asociata cu sadismul", au mai spus cercetătorii.
Potrivit rezultatelor cercetătorilor, 5,6% dintre respondenţi se bucură "să comenteze". "Atât comentatorii online, cât şi sadicii simt o bucurie sadică la necazul altora. Sadicii vor doar să se distreze şi internetul este terenul lor de joacă", au mai spus oamenii de ştiinţă.
TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • USL s-a rupt! PNL a decis ieșirea de la guvernare. Antonescu: „Să nu prelungim festivalul de ipocrizie”
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU: Ultima Cuvîntare a lui Victor Ponta pe post de Nicolae Ceaușescu al USL
  • Rusia a mobilizat nave şi trupe speciale pentru o intervenţie în Crimeea

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Horoscopul lui Dom’ Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile…
  • MISTERIOASA Indila, noua revelaţie a muzicii. Se spune că vocea ei îţi rămâne în minte CA UN DROG / VIDEO
  • Ea înţelege doar câteva cuvinte, el vorbeşte greu. Povestea FULGERĂTOARE de dragoste dintre o britanică şi un BARMAN turc
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: